Olga Kambala atklāti par mobingu, ar ko regulāri saskaras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaspars Kambala ar sievu Olgu informē par mobingu interneta vidē un pārkāpumiem personas datu aizsardzību reklāmas kampaņās
Kaspars Kambala ar sievu Olgu informē par mobingu interneta vidē un pārkāpumiem personas datu aizsardzību reklāmas kampaņās Foto: Jānis Škapars/TVNET

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Olga Kambala kopā ar stilisti gatavojās fotosesijai žurnāla vākam. Olga atklāj, ka šāda iespēja ir viņas sapņu piepildījums, jo tieši žurnālu "Lilita" viņa lasot kopš pusaudzes gadiem.

Kamēr Olgai tiek veidots grims, viņa neslēpj sarūgtinājumu par interneta komentētājiem, kas bieži kritizē viņas izskatu. Olga vizāžistei pastāsta, ka  bijušas nepatīkamas pieredzes gan ar stilistiem, gan grima meistariem, tāpēc pat uz savām kāzām pati sevi krāsojusi, jo nav varējusi uzticēties nevienam.

Olga teic: "Fotosesijas un intervijas mani mulsina. Man nepatīk, ka mani vēlas izveidot par tanti. Nevēlos būt tante žaketē!"

Tāpat viņa atklāj, ka ļoti bieži saņem interneta komentētāju vēstules, kurās tiek kritizēts viņas izskats. Īpaši Olgu sāpinājuši kādas sievietes komentāri par viņas nabu, ceļiem un zobiem. "Es lepojos ar sevi, ka esmu forša, gara, tieva, man ir skaisti mati un uzskatu, ka saglabājos ļoti labi. Un te pēkšņi galīgi nelīdzsvarots cilvēks saka, ka tā nav." Olga neslēpj, ka naidpilnie komentāri viņu sāpina. 

Intervijā žurnālam "Lilita" Olga teica: "Es arī esmu tikai cilvēks. Arī man ir dvēsele. Protams, dzīves pieredze ir izaudzējusi bruņas, bet... Pēdējais gads emocionāli bija briesmīgs. Varu tikai pateikt lielu paldies savam vīram un ģimenei, ka joprojām esmu te.

Daudzi bērnībā sapņojam reiz būt slaveni, bet nezinām, cik tā patiesībā ir smaga nasta. Slavai, atpazīstamībai vienmēr ir divas puses, un tā otra brīžiem ir neizturama."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu