Pēc vizītes Anglijā par Magoni Liedeskalnu interesējies vietējais drošības dienests

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone Liedeskalna ik pa laikam izpelnās sabiedrības uzmanību par saviem izteikumiem vai darbībām. Nu viņa nonākusi arī Anglijas drošības dienesta redzeslokā.

Vienā no šova epizodēm tika rādīts, ka Magone aizveda savu draudzeni Dainu pie friziera Rīgā. Pēc skaistumkopšanas procedūras apmeklējuma abas dāmas devās satikties ar draugu Aigaru, kurš Magoni laipni uzņēma pie sevis Anglijā.

Aigars nāca klajā ar šokējošu informāciju - par Magoni interesējušies vietējie drošības dienesti. Aigars pastāstīja, ka neilgi pēc Magones aizbraukšanas par viņu sākuši interesēties vietējie drošības dienesti un pat zvanījuši Aigaram, lai noskaidrotu draudzenes vizītes iemeslus.

Draugs atstāsta dāmām saņemto zvanu: "Man zvanīja un prasīja, vai tu dzīvoji manā adresē. Prasīja, vai neesi pārvadājusi narkotikas zobupastā!"

Magone gan par Aigara stāstīto vien nosmej, sakot - ja būtu pārvadājusi kaut ko sliktu, viņa šeit nesēdētu.

Jau iepriekš vēstījām, ka februārī Magone devās ciemos pie drauga Aigara uz Angliju, un atpakaļceļā viņu aizturēja lidostas drošības kontrole, jo sievietes somā tika atrastas aizdomīgas vielas, kurām nebūtu jāatrodas rokas bagāžas nodalījumā. Izrādījās, ka pie vainas bija zobupasta, kas sacēlusi jezgu Anglijas lidostā.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu