"Viņš sievu sit, spīdzina un izvaro. Blakus kliedz bērns: tēti, nevajag!" Talsu blokmājas iedzīvotāji vairs neklusē par piedzīvoto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lolostock/Shutterstock

"Vakarnakt atkal tas notika. Talsi. Blokmāja. Vīrs regulāri sit sievu. Aurošana dzirdama visā mājas korpusā. Pēc skaņām var noprast - viņš sievu sit, spīdzina un izvaro. Blakus kliedz bērns: tēti, nevajag!" Šādi sākās ieraksts sociālajos tīklos, ko komentē un ar ko dalās simtiem cilvēku. Par notikumu attīstību vairāk lasi tiešsaistes žurnālā "Klik".

Ieraksta autore turpina: "Tiek saukta policija. Sieva atsakās rakstīt iesniegumu pret vīru. Sievu ar bērnu aizved pārnakšņot citā vietā. Sieva ir skrējusi glābties pie kaimiņiem, kad vīrs skrēja pakaļ ar nažiem.

Un tā apkārtējiem ir jānoskatās, kā pakāpeniski tiek nosista jauna, simpātiska sieviete. Mazajai meitiņai tiek sabojāta psihe uz mūžu."

Kāda blokmājas kaimiņiene stāsta: "Visā mājā kaut kādā ziņā esam bijuši iesaistīti – viņa pie viena skrējusi glābties, pie otra skrējusi... Kāda sieviete man stāstīja, ka to bērnu aizvedusi ciemos uz savu dzīvokli kaimiņos - pie saviem bērniem. Un tam bērnam aizmirsa atnākt pakaļ, visu nakti neatnāca tam bērnam pakaļ!"

Vairāk par Talsu pašvaldības policijas, kādas kaimiņienes pieredzēto un bāriņtiesas viedokli  lasi tiešsaistes žurnālā "Klik".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu