"Dzīvē ir svarīgākas lietas, par kurām interesēties." Uģis Kuģis nezina, kas ir Ministru prezidents

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uģis Kuģis
Uģis Kuģis Foto: Ekrānuzņēmums no STV video

Ģimeņu attiecību realitātes šova "Ģimene burkā" dalībnieki Kuģu ģimene nesen uzzinājuši par gaidāmo dabasgāzes tirgus atvēršanu un mēģina noskaidrot, kādas izmaiņas tas nesīs mājsaimniecībām jeb patērētājiem. Linda un Uģis zobojas viens par otra zināšanu trūkumu sadzīviskos jautājumos.

Uģis ironizē, ka abi ar Lindu ir kā "circenīši – vientiesīši", kas neko nesaprot un neinteresējas. Abi kopā ar Lindu ir sašutuši par gāzes cenu un piegādātāju maiņām. Vienlaikus Uģis atzīst, ka nezina, kas ir Latvijas Ministru prezidents, jo dzīvē esot svarīgākas lietas, par kurām interesēties.

"Mani galīgi neuztrauc tas, ka mēs nezinām kādas lietas, kas notiek pasaulē. Mēs varbūt esam tie cilvēki, kurus uzskata par dumiķīšiem. Es, piemēram, nezinu, kas šobrīd ir Ministru prezidents!"

Atgādinām, ka Ministru prezidents ir Krišjānis Kariņš.

Nesen Uģis Kuģis atklājās, ka pāri piemeklējusi attiecību krīze. "Krīzes mums ir ik pa laikam. Tas gan nenozīmē, ka esam tās pārvarējuši pilnībā. Mums ir trīs problēmas, kuras ik pa laikam ir jārisina. Pirmā ir mana garīgā krīze – kad daudz laika pavadīju mājās ar ģimeni, vairs nevarēju tik bieži braukāt apkārt un sludināt Krišnas apziņu.

Otrā – Linda bieži ir minējusi, ka vēlas vairāk laika veltīt sev. Trešā un jau iepriekš minētā – mums pietrūkst laika, ko varam veltīt viens otram," uzskaita Uģis.

Viņš gan norāda, ka šā brīža krīze nav tāda, kad jādomā – būt vai nebūt kopā.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu