VIDEO "Izmeta suni un aizbrauca prom." Dzīvnieku patversme domā par dzīvnieku eitanāziju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Marco Ossino/Shutterstock

Daugavpils dzīvnieku patversme stāsta par cilvēku bezsirdību - kāda sieviete pie vārtiem izmeta suni, skaidrojot, ka Ričs plosot dzīvokli. Patversmē ir daudz dzīvnieku, tādēļ tiek domāts par eitanāziju, vēsta Latvijas Televīzija.

"Viņa piebrauca pie vārtiem, izmeta to suni un aizbrauca prom. Protams, suns bija šokēts, viņš skrēja pakaļ mašīnai, un tad darbinieki skrēja pakaļ sunim, lai viņu noķertu, jo te gan vilcieni ir, gan ceļš ir blakus." 

Kad patversmes darbinieki par šo šokējošo gadījumu ziņoja sociālajos tīklos, ar patversmi sazinājās sieviete, kas suni pameta. Viņa skaidro, ka suns plosot dzīvokli, graužot apģērbu un kožot. Tas esot pamats nežēlīgajai rīcībai. 

"Piezvanīja saimniece un ļoti lamājās, ka mēs esam tādi idioti.

Arī teica, ka patversme ir domāta tādiem gadījumiem - ja dzīvnieku grib nodot patversmē, tad arī ir jānodod un ka tas ir normāli," stāsta patversmes vadītāja Oksana.

Patversme apsver iespēju vērsties policijā pret sievieti. 

Par laimi, atsaucās suņa Riča saimnieki, pie kuriem Ričs piedzima. Viņi ir gatavi paņemt dzīvnieku pie sevis. Arī citi cilvēki izrādījuši interesi par Riču. Patversmes darbinieki konstatējuši, ka sunim ir uzvedības problēmas. Ir aizdomas, ka pret Riču izturējās cietsirdīgi.

"Viņš ir diezgan bailīgs, ir redzams, ka viņš ir sists, viņš badās no sievietēm, vīriešus viņš uzņem labāk," stāsta Daugavpils dzīvnieku patversmes vadītāja.

Patversmē ir tik daudz dzīvnieku, ka tiek apsvērta doma eitanizēt tos. Tādu ir aptuveni 20. Ja tiks uzņemti vēl divi līdz trīs suņi, būs jāpieņem sāpīgais lēmums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu