Skandāls. "Ģimenes burkā" zvaigznes bijusī atklāj neglaimojošu informāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Graudiņu ģimene, sākot dalību šovā "Ģimene burkā", bija apņēmusies atrisināt lietu, kas neliek mieru jau labu laiku, proti, pirms laulībām ar Līgu Edgars bija attiecībās ar citu sievieti, kuru laikā dzima viņa pirmais dēls. Edgars gan nav pārliecināts, vai viņš ir dēla bioloģiskais tēvs. Pēc vairākiem mēnešiem, kopš Edgara domas tika paustas TV šovā, izdevumu "Privātā Dzīve" uzrunājusi dēla māte, apgalvojot, ka ir šokā par dzirdēto.

Edgars gada sākumā stingri nolēma atrast dēlu un veikt DNS analīzes, jo esot vairāki iemesli, kas vīrietim liek domāt, ka viņš nav dēla bioloģiskais tēvs.

Dēla māte ir šokā par dzirdēto un izdevumam "Privātā Dzīve" izstāsta savu medaļas pusi. "Graudiņš no ģimenes aizgāja, kad Markusam bija pieci gadi. Ar Edgaru kopā sagājām, kad man bija 19 gadi. Toreiz mācījos, strādāju un dzīvoju Rīgā. Reiz man zvanīja māsa un teica, ka viņas drauga draugam neesot kur palikt, vai es varot uz vienu nakti viņam dot naktsmājas. Edgars ieradās pēc kaut kādām svinībām un tā arī pie manis palika," viņu iepazīšanās stāstu atklāj Vita.

Vita apgalvo, ka savulaik Edgars mēdzis uz vairākiem mēnešiem pazust, tāpat Edgaram bijušas problēmas ar alkoholu. Taču punktu attiecībām pielikusi  krāpšana. "Kādā dienā pārnācu mājās un pieķēru Edgaru guļam mūsu gultā absolūti kailus ar manu dvīņumāsu," atklāj Vita.

Vita apgalvo arī, ka Edgars neesot maksājis uzturlīdzekļus un neesot izrādījis nekādu interesi par kopīgo dēlu.

Edgars pēc lasītā žurnālā atbildi parādā nav palicis. "Es atzīstu, ka kādreiz neveicu šos maksājumus, bet nu jau ir pagājuši gadi, kopš to daru regulāri!"

Tā kā Edgars ir mācījies no kļūdām un pēdējos gados maksājis alimentus, viņš nesaprot, kāpēc vēl joprojām viņam liegta iespēja sazināties ar dēlu. Epizodē viņš ļāvis publiskot arī Markusa mammas Vitas sūtītās vēstules.

Graudiņš nav atmetis domu noskaidrot - ir Markuss viņa dēls vai tomēr ne. "Man ir svarīgi to saprast, jo vēlos sakārtot savas mantojuma lietas. Ja viņš ir mans dēls – viss ok, man nav nekādu pretenziju pret to. Ja nav, tad tas nav īsti korekti."

Kas vēl Vitai sakāms par abu attiecībām, lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 18. aprīļa numurā.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu