"Hotspur" atlaiž arī galvenā trenera vietas izpildītāju Stellīni

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

​Anglijas futbola premjerlīgas vienība Totenhemas "Hotspur" pirmdien pārtrauca sadarbību ar galvenā trenera vietas izpildītāju Kristianu Stellīni.

"Hotspur" svētdien piedzīvotā sagrāve pret Ņūkāslas "United" ar 1:6 kļuva par galveno iemeslu Stellīni atbrīvošanai no ieņemtā amata.

"Bija graujoši uz to noskatīties. Varam meklēt daudzus iemeslus, kāpēc tā notika, bet man, vadībai, treneriem un spēlētājiem ir jāuzņemas kolektīva atbildība," komandas paziņojumā citēts viens no "Hotspur" valdes locekļiem Daniels Levijs.

Stellīni kļuva par trenera vietas izpildītāju pirms 29 dienām, kad no amata tika atlaists Antionio Konte. Viņa vadībā nepilna mēneša laikā Totenhamas vienība uzvarējusi vienā no četrām aizvadītajām spēlēm.

Nākamais "Hotspur" trenera vietas izpildītājs būs Raiens Meisons, kurš šādus pienākumus uzņēmās arī 2021. gada aprīlī, vadot Totenhamas vienību sezonas noslēdzošajos mačos pēc Žuzē Mourinju atlaišanas.

"Hotspur" ar izcīnītiem 53 punktiem 32 spēlēs Anglijas premjerlīgas turnīra tabulā ierindojas piektajā pozīcijā, bet UEFA Čempionu līgā Totenhamas komanda šosezon izstājās astotdaļfinālā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu