Brīvības svētku priekšvakarā TV ekrānos būs skatāms "Prāta Vētra" koncerttūres ieraksts no koncerta Mežaparka Lielās estrādes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mikus Klavins

Brīvības svētku priekšvakarā, 3. maijā, kanālā TV3 būs skatāms grupas "Prāta Vētra" aizvadītās vasaras koncerttūres "Gads bez kalendāra" ieraksts no koncerta Mežaparka Lielās estrādes.

2022. gada vasarā grupa "Prāta vētra" koncerttūres "Gads bez kalendāra" ietvaros koncertēja piecās Latvijas pilsētās, pulcējot vairāk nekā 110 000 grupas fanu, kas varēja baudīt gan jaunās albuma dziesmas, gan arī izsenis iemīļotas kompozīcijas.

TV3 piedāvā saviem skatītājiem atskatīties uz koncertu, kas norisinājās Mežaparka Lielajā estrādē, atsvaidzinot koncerta sniegtās emocijas tiem, kas to redzējuši klātienē, kā arī sniedzot iespēju baudīt koncertu arī tiem, kas koncertu vērot klātienē nav varējuši.

"Pagājušās vasaras koncertos piedzīvojām plašu emociju gammu, tūre bija izdevusies un koncertierakstu ar prieku nododam arī televīzijas skatītājiem! Paldies visiem sadarbības partneriem un atbalstītājiem, kuri jau uzreiz bija gatavi ar mums doties ceļojumā un sākt plānot Liepājas koncertu, kas notiks šī gada 22. jūlijā! Apsolām, ka tāpat kā koncertierakstā no Mežaparka, arī Liepājā būs ne mazums pārsteigumu. Liepājas koncertā noteikti izskanēs arī kāda no jaunākā minialbuma "Pagalmi" dziesmām," stāsta grupas "Prāta Vētra" dalībnieki.

Koncertierakstā, kura režisors ir "Prāta Vētras" bundzinieks Kaspars Roga, bet montāžas režisors Juris Matuzelis, apkopotas 29 dziesmas.

Koncertierakstā mūzika mijas ar vērienīgu šovu – īpaši veidota scenogrāfija, gaismas, dejas un uguņošana. Lielu paldies pelnījuši visi koncerttūres "Gads bez kalendāra" mūziķi, kuri kāpa uz skatuves 2022. gada vasaras koncertos – Ingars Viļums, Nelli Bubujanca, Uldis Beitiņš, Kaspars Vizulis, bekvokālistes Linda Anete Rušeniece, Una Daniela Aizgale, Gabriēla Zvaigznīte un etno mūzikas grupa "Tautumeitas".

3. maija vakarā kopā ar "Prāta Vētru" varēs redzēt un dzirdēt viesmūziķus – ansi, Gustavo, Donu, Intaru Busuli, grupu "Instrumenti" un Kristīni Pāži.

"Prāta vētra" koncerta "Gads bez kalendāra" ieraksts kanālā TV3 būs skatāms 3. maijā plkst. 21.45.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu