Intars Busulis atminas attiecību sākumu ar sieviņu Ingu un pastāsta, kā uztur "oglīti karstu"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: busulis_official/ Instagram

Mūziķis Intars Busulis ar sieviņu Ingu ir kopā jau vairāk nekā 20 gadus. Izdevumam "Santa" mūziķis atminas attiecību sākumu un atklāj, kā abiem izdodas noturēt uguntiņu attiecībās. 

"Abi nākam no Talsiem, bet, kad iepazināmies, es mācījos Ventspils Mūzikas koledžā. Divus gadus rakstījām viens otram mīlestības vēstules, turklāt regulāri – gribējās tās saņemt ik pēc dažām dienām.

Tobrīd mobilo telefonu vēl nebija, tāpēc, lai dzirdētu Ingas balsi, zvanīju no telefona būdiņām.

Kad biju Talsos, meklēju katru iespēju viņu satikt." 

"Gan Ingas, gan mani vecāki dzīvoja daudzdzīvokļu mājas pirmajā stāvā – lai abi kādu brīdi varētu pavadīt kopā, pie Ingas kāpu pa logu, jo viņas tēvs skatījās uz mani ar aizdomām. Tagad viņu ļoti labi saprotu: es arī negribētu savas meitas atdot kaut kādam lupatlasim, kurš spēlē trombonu un pavada laiku ar aizdomīgiem tipiem. Turklāt Ingai tobrīd bija tikai 15 gadu."

Mūsu abu stāstā romantiska aizrautība bija arī no Ingas puses. Bija tāds gadījums: ar draugiem, no kuriem viens bija tik muskuļots, ka izskatījās pēc bandīta, piebraucām pie mājas, piegāju pie balkona un aicināju Ingu mums pievienoties uz Kuldīgas ralliju. Kādreiz tas bija ļoti populārs. Vecāki Ingu nelaida. Braucām bez viņas.

Pēc laika Inga sameloja vecākiem, ka aizies uz pilsētas centru, bet patiesībā ar taksi atbrauca uz Kuldīgu. Mobilo telefonu mums nebija, tur bija simtiem cilvēku, mēs varējām arī nesatikties, bet…

Joprojām acu priekšā redzu, kā pāri laukumam džinsa kostīmiņā ar lencītēm, īsiem blondiem matiņiem pie manis nāk Inga.

Viņa atbrauca, nezinot, kā tiks mājās, ja mani pūlī neuzmeklēs. Tas bija aizkustinoši."

"Mūsu attiecības joprojām nav garlaicīgas. Abos ir piedzīvojuma gars. "Aizbraucam uz Kuldīgas Hesburger?" - "Labi, braucam!"

"Aizejam divatā pusdienot?" - "Noteikti!" Un tā katru nedēļu. Oglīte attiecībās jānotur karsta, bet mums tas sanāk dabiski."

Beidzamo pārsteigumu sievai sagādājis nesen. "Ilgi turēju noslēpumā faktu, ka lidosim pāri okeānam uz sapņu zemi Ameriku. Tur aizvedu Ingu uz Mulenrūžu Brodvejas teātrī, džeza klubu, uzbraucām arī debesskrāpī."

Lūk, Intars publiskojis arī video, kur parādīja savu īpašo dienu ar sieviņu Ingu!

Vairāk lasi izdevuma "Santa" maija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu