VIDEO Izsmēķis balkonā izraisījis postošu ugunsgrēku 35 kvadrātmetru platībā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta.

Bīstams ugunsgrēks Viestura prospektā Rīgā pārņēma vairāku dzīvokļu balkonus un gandrīz pilnībā izpostīja arī otrā stāva dzīvokli. Degšana, visticamāk, sākusies izsmēķa dēļ, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Jauns remonts, mēbeles bija sapakotas vēl. Nu jā, principā viss remonts sadega, viss ir melns," stāsta Igors, kurš Viestura prospektā remontē ārzemēs esošas paziņas dzīvokli. 3. maijā viņš saņēmis zvanu, ka dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks un uzskata, ka nelaime aizsākusies uz balkona, iespējams, izsmēķa dēļ.

Igors arī norāda, ka uz balkona atradās tādi būvdarbu materiāli kā lamināta kartona iepakojums un celtniecības atkritumi. "Kartons arī sāka degt, tur no tā stūra arī viss sākās. Pēc tam jau stikli sāka kust un viss pārmetās uz dzīvokli," komentē Igors.

No otrā stāva dzīvokļa uguns izplatījās arī uz trešā, ceturtā un piektā stāva balkoniem, kas katrs dega 5 kvadrātmetru platībā. Kopējā degšanas platība sasniedza 35 kvadrātmetrus. 

Pašu spēkiem paguva evakuēties seši cilvēki pirms Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) ierašanās, kuri evakuēja vienu cilvēku no blakus esošā dzīvokļa. Notikuma vietā ugunsgrēka dzēšanai tika izmantots viens ugunsdzēsības stobrs un strādāja viena grupa elpošanai nepiemērotā vidē.

Plašāk skatieties sižetā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu