Jaunākā informācija ⟩ Policija izstrādā taktikas maiņu mazās Justīnes meklēšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Justīne Reinikova.
Justīne Reinikova. Foto: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem

Izmantojot tehnisko aprīkojumu un cilvēkresurusus, septiņgadīgās Justīnes meklēšana norisinājusies visas nakts garumā, taču diemžēl bez panākumiem, pirmdien informē Valsts policija (VP). 

Kopš meitenes pazušanas VP sadarbībā ar citiem dienestiem un organizācijām ir vairākkārt pārmeklējusi apkārtni, kā arī tajā esošās akas un ūdenstilpes.

Šobrīd VP izstrādā meklēšanas taktikas maiņu, taču, kā līdz šim, meklēšanas darbi netiks pārtraukti.

Šodien Justīnes meklēšanā piedalīsies VP un Valsts robežsardze. Tāpat meklēšanā arī šodien tiks izmantots Valsts robežsardzes helikopters. Notikuma vietā policija koordinē meklēšanas pasākumus, tostarp arī brīvprātīgo iesaistīšanos, taču šobrīd lielāks brīvprātīgo skaits nav nepieciešams.

Nepieciešamības gadījumā VP ziņos par papildu brīvprātīgo aicināšanu.

Vienlaikus iedzīvotāji, kuru rīcībā ir informācija, kas sekmētu meitenes atrašanu, tiek aicināti nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67006734 vai 110!

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka piektdien, 5. maijā, ap plkst. 19 septiņus gadus vecā Justīne Reinikova izgāja no savas dzīvesvietas Rēzeknes novadā, Nautrēnu pagastā, Rogovkā, un līdz šim brīdim nav atgriezusies, kā arī nav zināma viņas atrašanās vieta.

Justīne Reinikova bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums ir 124 centimetri, gaiši mati līdz pleciem. Meitenei ir veselības problēmas, viņa nerunā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu