Premjera birojā darbu sāk padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Prejmjers Krišjānis Kariņš
Prejmjers Krišjānis Kariņš Foto: Gatis Rozenfelds, Valsts kanceleja

Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) birojā darbu ir sācis padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos Reinis Lasmanis,  informēja Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.

Lasmanis ieguvis izglītību politikas zinātnē un tiesību zinātnē, kā arī maģistra grādu ekonomikā un papildinājis zināšanas Rīgas Tehniskās universitātes doktorantūras programmā "Vadībzinātne un ekonomika".

Pēdējos divus gadus Lasmanis ieņēma Sabiedrības integrācijas fonda sekretariāta direktora vietnieka, Pilsoniskās sabiedrības atbalsta departamenta direktora amatu, bet iepriekš vadījis Zinātnes komercializācijas nodaļu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā un strādājis ar uzņēmējdarbības atbalsta un inovāciju jautājumiem Ekonomikas ministrijā.

Vēl viņš pēdējos sešus gadus kā vieslektors Rīgas Tehniskajā universitātē vadījis lekcijas par jaunuzņēmumu ekosistēmu, inovācijām un uzņēmējdarbību gan vietējiem, gan ārvalstu studentiem.

Savukārt līdzšinējā ārštata padomniece valsts pārvaldes jautājumos Ilze Skrodele ir kļuvusi par pastāvīgu padomnieci valsts pārvaldes jautājumos.

Skrodele iepriekš ir bijusi Ministru prezidentu Krišjāņa Kariņa un Laimdotas Straujumas padomniece juridiskajos jautājumos, kā arī guvusi plašu darba pieredzi valsts pārvaldē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu