Agrita Bindre atzīst savu nespēju suņa audzināšanā un gatavojas to nodot

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: esterebindre,agritabb/Instagram

Šova "Ģimene burkā" Bindru ģimene atkal meklē jaunu dzīvesvietu, jo pašreizējās mājas saimnieks lauž īres līgumu. Viens no iemesliem esot četrkājainā mīluļa Mailo nodarītie postījumi. Agrita lēmusi atvadīties no Mailo, par kuru savulaik uzņēmās rūpēties un pieņēma ģimenē.

Tieši Estere pirms pāris gadiem mammai izlūdzās ģimenē pieņemt sunīti Mailo, taču nu gan Agrita, gan Estere ir lēmušas suņukam atrast jaunas mājas, saprotot, ka nespēj tikt galā ar suņa audzināšanu un rūpēm par viņu. 

"Esam nonākušas līdz secinājumam, ka no Mailo mums ir jāatvadās, jo man fiziski neatliek laika, lai ar viņu nodarbotos. Arī Esterei jau ir cits vecuma posms, citas intereses, un arī viņa diemžēl nepievērš tik daudz uzmanības, cik vajadzētu," saka Agrita.

"Protams, ir ļoti sāpīgi atvadīties no Mailo. Es saprotu, ka viņa dēļ šeit ir lieli postījumi, un es arī nepildu savu pienākumu, kā mammai sākotnēji biju solījusi," saka Estere.

Ģimene sunīti pieņēma, kad viņš bija pavisam mazs. Vārdu suņukam izdomāja Agritas dēls. Tas, vai Mailo ir atrastas jaunas mājas, vēl nav zināms.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu