Trešdienas horoskops: 31. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Black Salmon/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 31. maijam.

AUNS

Piemērots laiks jauniem darbiem vai biznesa attīstībai. Ienākumi atkarīgi no paša padarītā, nevis laimīga gadījuma. Jāpadomā par profesionālo pilnveidošanas un jaunu iemaņu apgūšanu.

VĒRSIS

Lietišķajās sarunās sarunās nekautrējies apspriest naudas lietas. Materiālā stabilitāte ir svarīga un tu labi zini, ka katrai minūtei un katram „peles klikšķim” ir sava cena.

DVĪŅI

Darbā pievērs uzmanību detaļām un izdari visu pēc labākās sirdsapziņas. Var gadīties, ka vadība vai kolēģi domā atšķirīgi, bet neiesaisties intrigās un attiecību skaidrošanā.

VĒZIS

Ir iespējas iegūt jaunus paziņas un neformālā gaisotnē izveidot noderīgus lietišķos kontaktus. Tā kā esi sirsnīgs un līdzjūtīgs cilvēks, kāds vēlēsies paraudāt uz tava pleca un lūgs padomu.

LAUVA

Diezgan labi orientēsies situācijās un izpratīsi cilvēkus. No tevis staros pievilcība un pozitīvisms, kas citos modinās simpātijas. Lietišķajā jomā jābūt uzmanīgam ar dokumentiem.

JAUNAVA

Paļaujies uz iepriekšējo pieredzi, jo var gadīties, ka līdzīgas situācijas jau iepriekš ir nācies risināt. Ar loģiskiem argumentiem pamatosi savu viedokli un pārliecināsi oponentus.

SVARI

Šī diena ritēs ļoti spraigi: jauni pienākumi, pieredze, informācija. Cik paveiksi, tik arī nopelnīsi. Netērējies izklaidēm un skaistumlietām, kā arī neieguldi aizdomīgos pasākumos.

SKORPIONS

Iespējams kāpiens pa karjeras kāpnēm vai izdevīgs biznesa darījums. Spēkus un enerģiju velti mērķa sasniegšanai, un netērē laiku darbiem, kas nenes rezultātus.

STRĒLNIEKS

Prāts darbosies asi, bet jāsargās no pārsteidzības un stresa. Būsi notikumu pirmajās rindās, izvirzīsies līderos, tomēr derētu ieklausīties arī citu cilvēku viedoklī.

MEŽĀZIS

Darbā var nākt kādas pārmaiņas, kuras notiks neatkarīgi no tevis. Ja kaut kas nav pa prātam, neiesaisties un nogaidi. Vai arī veido jaunus lietišķos kontaktus, tie būs finansiāli izdevīgi.

ŪDENSVĪRS

Daudz kas būs atkarīgs no garastāvokļa un emocijām, tāpēc vairāk vēlams kontaktēties ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem un domāt gaišas domas. Liela nozīme pašiedvesmai.

ZIVIS

Saudzē spēkus un neizšķied enerģiju neauglīgos pasākumos. Ja "vezums" nekustas no vietas, tad atstāj to uz kādu brīdi mierā. Kā vēsta sakāmvārds: "Nāks laiks, nāks padoms".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu