Svētdienas horoskops: 4. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Wirestock Creators/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 4. jūnijam. 

AUNS

Esi atvērts visam labajam, ko dzīve vēlas uzdāvāt. Sirds siltums, romantika un pavasarīgs emocionālais pacēlums. Ja dodies iepirkties, tad jāplāno izdevumi, lai nerodas pārtēriņš.

VĒRSIS

Daudz enerģijas veltīsi mājas dzīvei, būs saimniecības darbi un arī risināmi pedagoģiskie jautājumi. Esi izprotošs un tolerants. Var nākties palīdzēt arī draugiem atrisināt kādus sarežģītus jautājumus.

DVĪŅI

Izej sabiedrībā, apmeklē izklaides pasākumu vai labā kompānijā dodies dabā. Iespējama saistība starp sabiedriskām aktivitātēm un sirdslietām. Brīvajiem cilvēkiem tā var būt iepazīšanās, pāriem – jauna elpa attiecībās.

VĒZIS

Šodien vari sākt kādus nopietnus saimnieciskos darbus, apciemot vai ielūgt viesos radiniekus. Sirdī romantiskas noskaņas un vienlaikus arī pārdomas, kāpēc notiek tā, kā notiek.

LAUVA

Patīkami brīži draugu lokā un sabiedriskās aktivitātes. Piemērots laiks arī tālākam izbraucienam. Ceļā interesantas iepazīšanās un jauni iespaidi.

JAUNAVA

Aktuāla sirdslietu tēma – šajā sakarā var rasties kādas pārdomas un atziņas. Neļaujieties sapņiem, bet centieties notiekošo ievirzīt vēlamā gultnē.

SVARI

Sirdslietu jomā pozitīvas emocijas, kas dod stimulu lieliem darbiem. Mīļums un dvēseles siltums. Brīvo laiku pavadi kopā ar tuviem cilvēkiem.

SKORPIONS

Rosīga saimniekošana mājās. Varat uzsākt remontdarbus, sarīkot ģenerāltīrīšanu un pārkārtot interjeru. Ielūdz uz brīvdienu pusdienām radus un draugus – patīkama kopā būšana un sirsnīgas sarunas.

STRĒLNIEKS

Attiecību stabilākais pamats būs līdzīgs skatījums uz dzīvi un morālām vērtībām. Pārliecināsies, ka līdzās ir cilvēks, ar kuru esat „uz vienas nots”. Brīvajiem ļaudīm iespējas tādu satikt.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā būs mājas dzīve. Labprāt saimniekosi, rūpēsies par saviem mīļajiem un gribēsi būt lietas kursā par viņu darīšanām. Ģimeniski pasākumi dos pozitīvu enerģiju.

ŪDENSVĪRS

Iespējamas kaislības un interesanti pavērsieni sirdslietās. Var atklāties kāds slepenais pielūdzējs vai pielūdzēja. Neiesaisties svešu problēmu risināšanā un viņu privātās dzīves sakārtošanā.

ZIVIS

Cilvēki meklēs tavu atbalstu, tomēr ar citu dzīvju sakārtošanu un palīdzību nevajadzētu pārspīlēt. Pārliekas rūpes nevienam par labu nenāk. Nedaudz palīdzi, bet atceries, ka tev arī savas lietas darāmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu