Usiks par tikšanos ar Putinu: Ja man būtu ierocis, nošautu viņu

Apollo.lv
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Ukrainas vadošais bokseris Oleksandrs Usiks sarunā ar "YouTube" kanālu "KOLOSEUM" pastāstījis, kā rīkotos, ja satiktu kara noziedznieku Vladimiru Putinu.

Usiks regulāri publiskajā telpā pauž atbalstu savai dzimtenei karā pret Krievijas noziedzīgo režīmu. Pērnā gada septembrī bokseris vēl nebija pārliecināts, kā rīkotos, ja satiktu Putinu, jo, viņam, iespējams, nāktos pastrādāt ko tādu, kas būtu pretrunā ar viņa reliģiskajiem uzskatiem.

"Nav jēgas ar viņu tikties, jo viņš neklausās nevienā citā, izņemot sevi. Vai es viņam varētu iesist? Viņš ir vecs cilvēks. Vecu cilvēku sišana ir grēks. Varbūt nejauši viņam uzgrūstos ar plecu, lai viņš nokristu no balkona: "Piedod, bračiņ. Tas arī viss"," par iedomu tikšanos ar Putinu izteicās Usiks.

Tagad slavenais bokseris ir mainījis domas par savu rīcības plānu, gadījumā ja attaptos vienā telpā ar kara noziedznieku.

"Ja man būtu ierocis, es viņu nošautu. Ja man nebūtu ieroča, es viņu nožņaugtu. Nebūtu citas izvēles. Es negribu viņu satikt, jo es pret šo cilvēku neizjūtu nekādas emocijas. Viņš vienkārši ir kaut kāds melns punkts," sacīja Usiks.

Nesen bijušais ukraiņu futbolists Artjoms Fedeckis atklāja, ka slavenais bokseris, sēžot tankā, esot piedalījies aktīvā karadarbībā. 

36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 20 cīņās un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu