Piektdienas horoskops: 9. jūnijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Billion Photos/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 9. jūnijam. 

AUNS

Nejauc draudzību un naudas lietas. Dzīve var izspēlēt situācijas, kad draugs paliek bez darba vai bizness izput, vai arī – tev šo naudu pašam ievajagas ātrāk. Tāpat arī uzmanies no spontāniem tēriņiem.

VĒRSIS

Ja jūti, ka pietrūkst kādu iemaņu, tad jāķeras pie mācībām, vienalga cik diplomu jau ir tavos krājumos. Iespējams, jāatsvaidzina svešvalodu zināšanas, iespējams, jāuzlabo datorprasmes.

DVĪŅI

Ja profesionālajā jomā radīsies grūtības, mīļotais cilvēks un ģimene atbalstīs. Kad līdzās ir savējie, tad neviena jūra nav par dziļu. Šodien beidz darbu ātrāk un dodies izklaidēs.

VĒZIS

Darba diena paies nemanot. Gatavojoties brīvdienām, saimniecības izdevumus rūpīgi saplāno, jo vienmēr jau liekas, kas vajag „to, to un vēl šito”. Bet – vai tiešām vajag?

LAUVA

Emocijas virmos un pāri lūpām nāks arī kāds skarbāks vārds. Mēģini apvaldīt savu ugunīgo dabu. Pretējā gadījumā vari kādu krietni aizvainot un sabojāt attiecības.

JAUNAVA

Daudz pienākumu. Soli pa solim uzcītīgi un kārtīgi jāvirzās uz priekšu. Darījumos pārliecinies par partneru godaprātu un esi uzmanīgs ar līgumiem.

SVARI

Viegli veidosi kontaktus ar cilvēkiem un atstāsi labu iespaidu, un saņemsi simpātiju apliecinājumus. Sīkums, bet patīkami. Personīgā pievilcība palīdzēs atrisināt lietišķus jautājumus.

SKORPIONS

Kaut arī darba nedēļa jau gandrīz galā, gluži negaidot var nākt interesanti piedāvājumi. Ilgtermiņa projektus uzsākt nevajadzētu, bet īstermiņa pasākumi var izrādīties visnotaļ izdevīgi.

STRĒLNIEKS

Izmanto situācijas savā labā – ja esi nonācis īstajā laikā, īstajā vietā un saticies ar īstajiem cilvēkiem. Ienākumi lielā mērā būs saistīti ar spēju komunicēt un izveidot jaunus lietišķos kontaktus.

MEŽĀZIS

Tu esi apveltīts ar racionālu prātu un loģiku, kas palīdzēs nekļūdīgi saskatīt izdevīgumu. Iesaisties jaunos projektos un mērķtiecīgi koncentrējies uz peļņu.

ŪDENSVĪRS

Ļoti nemierīga diena, kad vienlaikus jāpaveic vairāki darbi. Iespējamas situācijas, kas rada stresu. Galvenais – nepieņemt lēmumus steigā.

ZIVIS

Daudz ideju un ir vērts ķerties pie jauniem darbiem. Tikai viss rūpīgi jāizplāno. Der ieklausīties citu ieteikumos, jo skats no malas palīdzēs tikt skaidrībā par detaļām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu