Komiķis Kronis reaģējis uz Petravičas sacīto par vēršanos policijā pēc "politiķu cepiena" LAMPĀ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saeimas deputāte Ramona Petraviča piedalās "Politiķu cepienā" sarunu festivālā "Lampa" Cēsu pils parkā.
Saeimas deputāte Ramona Petraviča piedalās "Politiķu cepienā" sarunu festivālā "Lampa" Cēsu pils parkā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Saeimas deputāte Ramona Petraviča ("Latvija pirmajā vietā") par komiķa Jāņa Kroņa joku festivāla LAMPA "Politiķu cepienā" sola vērsties policijā. Nu komiķis sociālajos tīklos reaģējis uz Petravičas sacīto. 

Petraviču sadusmojusi mājaslapa www.ramonaskamieli.lv, kas, kā izrādās, aizved uz LGBT un viņu draugu apvienības "MOZAĪKA" sadaļu "Ziedot".

Petraviča pauda, ka viņas un dzīvnieku attēlu izmantošana esot ne tikai krāpšana, bet arī viņas kā Saeimas deputātes diskreditācija. Viņa solīja vērsties policijā.

Kronis "Instagram" īsajos stāstiņos dalījies ar modeles Māras Slejas ierakstu, kurā viņa atklāj:

""Politiķu cepiena" laikā es pat neiegāju šajā mājaslapā. Bet, pateicoties Ramoniņas "policijas kampaņai" iegāju un noziedoju!"

Ierakstam pievienots Boba Mārlija skaņdarbs "One Love". 

Foto: instagram/krrronis

Vēl Kronis "Twitter" veltījis ironisku ierakstu: "Petravičas kundze savā video runā tā, it kā "Politiķu cepienā" piedalījās nevis pati, bet gan viņas dubultniece."

Pēc Petravičas solījuma par vēršanos policijā tviteris uguntiņu nežēlo. Soctīklu lietotāji par Petravičas pirmdienas atklāsmēm ir pārsteigti un uzjautrināti.

Jau ziņots, ka "Politiķu cepienā" piedalījās 14. Saeimas deputāte un bijusī labklājības ministre Ramona Petraviča ("Latvija pirmajā vietā"), izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša ("Jaunā Vienotība"), zemkopības ministrs Didzis Šmits ("Apvienotais saraksts") un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ījabs ("Latvijas attīstībai"). Pasākumu vadīja komiķis Jānis Skutelis, bet politiķus cepināja komiķis Rūdolfs Kugrēns, dramaturģe Anete Konste, komiķis Edgars Bāliņš un aktieris Jānis Kronis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu