Everita Kennija savu īru vīru Alanu apprecējās Latvijā. Tās bija sapņu kāzas kopā ar viņu trīs bērniem, kuras Everita izplānoja pati līdz pat sīkumam. Pēc tam viņa uzrakstīja labāko, oficiāli godalgoto kāzu plānošanas grāmatu Īrijā. Kā precas latvieši un kā precas īri? Un kādi ir tie mazie noslēpumi, lai kāzas izdotos?

Un mēs arī precējāmies tajā baznīcā – divi katoļi. Dabūjām atļauju no bīskapa, ka katoļu mācītājs drīkst mūs salaulāt luterāņu baznīcā. Es neesmu ticīga, bet man vajadzēja piepildīt to sapni.

Diena bija fantastiska, viss gāja kā smērēts – un pat tas, kas negāja, izrādījās, ka labi vien bija. Man ir trīs bērni, un jaunākajai meitiņai mūsu kāzās bija 11 mēneši. Uztraucos, kā būs, jo tieši tajā laikā, kad mums bija paredzēta ceremonija, viņai vajadzētu iet gulēt – domāju, ka viņa būs kašķīga. Viņa no rīta arī pamodās ātrāk, un es uztraucos, kā tas viss būs. Bet viss sanāca ideāli. Jo mācītājs nokavēja mūsu kāzas.

Mēs noparkojāmies mūsu ekskluzīvajā retro mašīnā netālu no baznīcas, gaidījām, kad atbrauks mācītājs. Pa to laiku pabarojām meitiņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp