Petraviča uzrunā "Mozaīku", aicinot saņemtos ziedojumus pārskaitīt dzīvnieku patversmei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čukrste/LETA

Saeimas deputāte Ramona Petraviča ("Latvija pirmajā vietā") pēc komiķa Jāņa Kroņa joka LAMPAS "Politiķu cepienā" solīja vērsties policijā, nu viņa vērsusies pie LGBT un viņu draugu apvienības "Mozaīka", aicinot ziedojumus pārskaitīt dzīvnieku patversmei, ja reiz tiek izmantota viņas fotogrāfija.

Petraviča sociālajos tīklos publiskoja video, kur rāda portālu www.ramonaskamieli.lv - tajā redzamas viņas un dzīvnieku fotogrāfijas, kā arī poga "Ziedot". Uzspiežot uz tās, tā aizved uz LGBT un viņu draugu apvienības "MOZAĪKA" sadaļu "Ziedot".

Iepriekš Petraviča pauda, ka viņas un dzīvnieku attēlu izmantošana esot ne tikai krāpšana, bet arī viņas kā Saeimas deputātes diskreditācija.

Nu viņa nākusi klajā ar jaunu video, vēršoties pie "Mozaīkas". 

"Šeit reāli cilvēks veic pārskaitījumu un nauda nonāk "Mozaīkas" kontā. Un vēl pie tam it kā es aicinu šos ziedojumus veikt, ko es neesmu darījusi un es arī kā deputāte nedrīkstu nodarboties ar tādam lietām kā piesaistīt kādai organizācijai finanšu līdzekļus, izveidojot ziedojumu portālu.

Es arī aicinātu bankas pievērst uzmanību tieši "Mozaīkas" kontiem par ziedojumiem, kas tur ienāk šajās dienās, un aicinu "Mozaīku" būt tik godprātīgiem un par šo periodu, kamēr ziedojumu piesaistei tiek izmantota mana fotogrāfija, visus saņemtos ziedojumus pārskaitīt kādai no dzīvnieku patversmēm," video saka deputāte.

Jau ziņots, ka "Politiķu cepienā" piedalījās 14. Saeimas deputāte un bijusī labklājības ministre Ramona Petraviča ("Latvija pirmajā vietā"), izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša ("Jaunā Vienotība"), zemkopības ministrs Didzis Šmits ("Apvienotais saraksts") un Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ījabs ("Latvijas attīstībai"). Pasākumu vadīja komiķis Jānis Skutelis, bet politiķus cepināja komiķis Rūdolfs Kugrēns, dramaturģe Anete Konste, komiķis Edgars Bāliņš un aktieris Jānis Kronis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu