Deputāte Ramona Petraviča iesaistās kamieļu jokos... Pag, vai tas ir joks? (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ramona Petraviča/Twitter.com/Ekrānuzņēmums

Pēc apvainošanās un draudēšanas ar policiju deputāte Ramona Petraviča, šķiet, beidzot ir sapratusi festivāla "Lampa" politiķu cepiena jokus. Vēl vairāk! Ir pagājušas trīs dienas, un deputāte pati iesaistījusies kamieļu jokos.

"Vērsīšos policijā!" 12. jūnijā savā video paziņoja deputāte Ramona Petraviča – tik ļoti viņa bija apvainojusies par joku festivāla "Lampa" politiķu cepienā. Bet kamieļu joki sen jau bija izlauzušies no festivāla aplokiem un bariem vien auļo pa internetu. Ko nu? Atliek vien pašai sākt jokot. Protams, ne bez kamieļu iesaistīšanās.

Savā joku video Ramona Petraviča saka: "Gatavoju kamieli rītdienas izgājienam pie Prezidenta pils. Rīgas domē iesniegsim izmaiņas, ka ieradīsies arī kamielis."

Spriežot pēc deputātes uzsaukuma un uzrakstiem uz krekliem, ar ko deputāte un draugi parādījās "Lampā", "Latvija pirmajā vietā" politiķu plāns piketā pie Prezidenta pils ir atlaist pašiem sevi. Grūti saprast, kādēļ tur vajadzīgs kamielis. 

Tiešām žēl lopiņa.

Artūrs gan pieprasa kamieli - solīts paliek solīts! 

Cerams, ka Rīgas Zooloģiskais dārzs spēs pasargāt savu kamieli no deputātes tīkojumiem, jo liekas, ka viņa nejoko. Vismaz nebija smieklīgi. Turklāt cirks ar dzīvnieku piedalīšanos pie mums ir aizliegts, tā ka pie Prezidenta pils varēs ierasties vienīgi klauni.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu