Andris no Līgatnes bildina Magoni Liedeskalnu. Ko viņa atbildēja?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Magones Liedeskalnas sētā sanākuši draugi, tostarp pielūdzējs Andris. Viņš Magoni patiesi pārsteidza. Šova "Slavenības. Bez filtra" šīs sezonas noslēguma sērijā izskanēja bildinājums.

Andris nemanāmi nozaga Magoni, aicinot uz sarunu zem četrām acīm. Sēžot uz koka bluķu kaudzes, Andris atklāja Magonei savas jūtas: "No sākta gala jau tu man patīc. Arī šajā randiņā es sapratu, ka tu esi fantastiska sieviete. Es apzinos, ka es nepavilktu četrus bērnus, bet es kā 100 procentīgs vecpuisis varu par sevi parūpēties. Es šobrīd runāju nopietni. Es ilgi esmu meklējis sievieti, kura man patiešām ļoti patiktu, ar kuru kopā es justos spārnots."

Pēc mirkļa Andris izvilka gredzenu ar kārbiņu, kurā bija gredzentiņš. Magone bija šokā, aizklājot acis, viņa teica: "Vai, vai!" Andris gaidīja Magones atbildi.

Andris aizkadrā paskaidroja savu lēmumu: "Es viņu bildināju, jo viņai ir ļoti daudz plusu. Plusu ir vairāk nekā mīnusu, tas ir ļoti daudz. Jutu, ka nevajag to darīt, bet iekšējā balss teica, lai pamēģinu."

"Es domāju, ka šodien nav īstā diena, kad gredzenu pieņemt un kad gredzenu dāvināt. Mēs esam sveši."

Magone Andri mierināja sakot, ka varbūt vasarā atradīs ko labāku. 

Andris teic, ka bija gatavojies, ka būs vairāk vīlies. "No vienas puses priecājos, ka viņa pateica nē. Tas nozīmētu, ka es uzņemos atbildību par visu šo."

Andris aicināja Magoni uz nākamo randiņu viņa pusē - Līgatnē.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Magone pēdējā laikā bieži runāja par mīlestību. Viņa alkst būt mīlēta un pati no jauna iemīlēties, tāpēc kārtējo reizi ļāvās avantūrai un iesniedza iepazīšanās sludinājumu Gulbenes laikrakstā "Dzirkstele". 

Jāpiemin, ka Andrim arī ir pieredze kameru priekšā. Pirms kāda laika viņš piedalījās raidījumā "Stila patruļa", kur Žanna Dubska veica neticamas pārvērtības ar Andri no Līgatnes.

Zināms, ka Andris ir arī viens no jaunā raidījuma "Līgavu mednieki" dalībniekiem.

Vairāk skaties 1188.lv. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu