"Man pat sāk patikt pašai ar sevi pavadīt laiku." Linda Mūrniece par dzīvi laukos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Linda Mūrniece/Facebook

Uzņēmēja, bijusī politiķe Linda Mūrniece jau labu laiku dienas vada Vecpiebalgā. Raidījumā "Kad viņas satiekas" viņa atklāj galvenos izaicinājumus, pametot galvaspilsētu. 

"Pirmo ziemu es esmu pārdzīvojusi. Kā teicu - ja es to pārdzīvošu, tad droši vien palikšu, bet bija viens brīdis, kad sapratu - negribu vairs. No rīta ceļos augšā - atkal snieg! Tas sniegs nebija līdz ceļiem! Saputinātās vietās - man virs vidukļa! Kaut kādā brīdī sapratu, ka neko vairs negribu - ne sniega lāpstu, ne pūtēju; ka tas viss man ir par grūtu," atminas Linda.

Visgrūtākajā brīdī gan nākuši palīgā draugi un fakts, ka viņai jāuzņem viesi blakus esošajā viesu namā, kas kļuvis par viņas biznesu. 

Vasarā atkal ir citas likstas, piemēram, lauku mēslošana. "Vietējie zemnieki ar vircas mašīnām apmēslo apkārtējos laukus, un tas ir tā, ka uz nedēļu tu esi starp tām smaržām..." saka Linda.

Viņai gan sanācis uzņemt ciemiņus tieši tajā laikā. "Meitene bija atbraukusi pasēdēt kublā, pabaudīt apkārtni..." smej Linda, taču piebilst, ka viešņa bijusi apmierināta. 

Kā ieguvumu Linda min to, ka, dzīvojot vienai, viņai sāk patikt pavadīt laiku ar sevi. "Pieņemu, ka man pat sāk patikt pašai ar sevi pavadīt laiku - daudz lasīju, daudz domāju. Pirmo reizi bija tāda iespēja, parādījās laiks sev, ko es nemēģināju mākslīgi aizpildīt," tā uzņēmēja.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu