Kristapa Zuša bildinājums varēja arī neizskanēt. Viena neveiksme pēc otras

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: elina__pakalne/ Instagram

TV skatītājiem pagājušajā nedēļā bija iespēja būt klāt brīdī, kad Kristaps Zutis lēma bildināt savu mīļoto Elīnu Pakalni. Kā izrādās, bildinājums varēja arī nenotikt.

Bildinājums notika mežā pie zila "Bentley", kur izskanēja jautājums: "Vai kļūsi par manu sievu?" Taču viss nebūt nebija tik gludi un plānoti, kā Kristaps sākotnēji bija iecerējis. Jau no paša rīta Kristapam bija grūti izdomāt, kur bildināt un kā to darīt.

Īpašā diena nesa aizvien jaunas neveiksmju situācijas -  salūza gan ziedi, gan rezervētās vietas negaidīti tika atceltas. Tuvojoties bildinājuma brīdim, Kristaps teju vai uzsprāga no dusmām, jo pilnīgi viss, kas iecerēts, sabruka vai saplīsa.

"Man nekad tā nav bijis, ka es nevaru izdomāt. Man tas uzdzen stresu. Parasti man viss atnāk ļoti viegli dzīvē, tāpēc šī nevarēšana mani uzvelk."

Kā izrādās, iepriekš norunātā bildināšanas vieta pēdējā brīdī atcēlās, un nu vīrietim nācās meklēt jaunu. Vienu brīdi Kristaps iedomājās, ka pasākums jāatceļ. "Varbūt tiešām man no augšas sūta signālus, ka nevajag?"

Galu galā bildinājums tomēr notika, Elīna teica jā!

Pēc publiskā bildinājums Zutis nāca klajā ar paziņojumu: "Sakarā ar šova sezonas noslēgumu vēlamies mazliet privātuma un atpūsties no virsrakstiem presē. Šobrīd abi fokusējamies uz saviem darbiem, lai turpinātu jūs pārsteigt ar jauniem projektiem. Paldies visiem sveicējiem par jaukajiem vārdiem un atbalstu!"

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu