"Darīšu tā, kā man ir labāk." Linda Mūrniece atklāti un drosmīgi par izjukušajām attiecībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: Lindas Mūrnieces privātais arhīvs

Uzņēmēja, bijusī politiķe Linda Mūrniece, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", runāja par attiecību tēmu.

Viņa teic, ka ir sapratusi, ka svarīgākais ir nepieļaut domu, ko par viņas izvēlēm teiks citi. Un šo kļūdu viņa pieļāvusi, kad otrā laulība gājusi uz beigām. 

Tomēr ar laiku viņa ir sapratusi, ka jādzīvo sev: "Esmu sapratusi, ka nepalikšu attiecībās, kas man neder, nedomājot par to, ko citi teikts. Es darīšu tā, kā man ir labāk."

Arī tad, kad pēdējās attiecības izira, Linda pati par to paziņoja publiski. Viņa teic, ka sapratusi, ka tas viņai jāuzņemas pašai, lai tas nenāk no citiem avotiem. 

Vaicāta, vai ir atkopusies pēc pēdējām attiecībām, Linda ar smaidu teic, ka neesot bijusi liela traģēdija: "Es arī publiski teicu, ka tad, kad pagājušā gada maijā mans putniņš aizlidoja, bija sāpīgāk. Varbūt skan ciniski, bet... Kā ir, tā ir. Es savā vecumā esmu iemācījusies: ja tās attiecības nav tādas, kādas tu vēlies, no tām ir jātiek vaļā laicīgi."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pēdējās attiecības Lindai bija ar vīrieti vārdā Edgars. Viņi kopā bija aptuveni gadu. Vēlāk Mūrniece dalījās atklāsmē: "Laikam satieku nepareizos vīriešus." 

Mūrniecei aiz muguras ir trīs šķirtas laulības.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu