VIDEO Bijušais NBA spēlētājs tiešajā ēterā spilgti apliecinājis savu nekompetenci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kendriks Perkinss
Kendriks Perkinss Foto: AFP / Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) centra spēlētājs un tagadējais ESPN apskatnieks Kendriks Perkinss tiešajā ēterā uzskatāmi apliecinājis, ka kritiski neizvērtē internetā pieejamo informāciju.

ESPN raidījumā "Sportscenter" Perkinss apsprieda Goldensteitas "Warriors" nākotni pēc tam, kad viens no komandas ilggadējā kodola spēlētājiem Dreimonds Grīns paziņoja, ka neizmantos spēlētāja opciju, un kļuva par brīvo aģentu.

Perkinss sprieda, ka komandai, kura pēdējās desmitgades laikā ir pieradusi konstanti cīnīties par visaugstākajām virsotnēm, ir jāatceras arī par jauno spēlētāju piesaisti un attīstību. Tad sekoja Perkinsa izblamēšanās.

"Sastāvs ir jābūvē nākotnei. Tiek ziņots, ka Džonatans Kuminga šobrīd ir septiņas pēdas un divas collas garš [218 centimetri]," sacīja Perkinss.

NBA mājas lapā pieejamā informācija liecina, ka viņš ir 201 centimetru garš. Dezinformācija par Kumingas augumu nāk no "Twitter" konta ar nosaukumu "@Rackzz206". Šā konta īpašnieks publiskoja tvītu, kurā it kā tiek citēts Kumingas komandas biedrs Mozess Mūdijs: "Es jums saku, viņš ir sasodīti garš."

Tāpat šajā tvītā tika norādīts, ka Kumingas augums esot "virs septiņām pēdām" (213 centimetri), bet "eļļu ugunij" pielēja veterāns Andrē Igudala, kurš pērn vēl bija Kumingas komandas biedrs. Ilggadējais "Warriors" uzbrucējs, atbildot uz "@Rackzz206" tvītu, norādīja, ka Kuminga esot 218 centimetrus garš.

Pats "@Rackzz206" konta īpašnieks neilgi pēc tam norādīja, ka šis tvīts bijis tikai joks, bet Kendriks Perkinss acīmredzot neiedziļinājās informācijas patiesumā un pamatīgi izblamējās tiešā ētera laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu