Viens no "Bucks" ilggadējiem līderiem Midltons kļūs par brīvo aģentu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kriss Midltons
Kriss Midltons Foto: AP/Scanpix

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvoki ''Bucks'' līderiem Kriss Midltons nolēmis atteikties no esošā līguma pēdējā gada un kļūs brīvo aģentu, trešdien apstiprināja viņa aģenti Maiks Lindemans un Džefs Švarcs.

Pēc aģentu teiktā, nav izslēgts, ka 31 gadu vecais spēlētājs "Bucks" rindās varētu atgriezties jau ar jaunu līgumu.

Trīskārtējam "All Stars" spēļu dalībniekam vēl bija atlicis viens gads viņa līgumā ar "Bucks", kura laikā viņa alga būtu 40 miljoni ASV dolāru (36,62 miljoni eiro).

Kopš 2022.gada izslēgšanas spēlēm Midltons mocījies ar savainojumiem un iepriekšējo sezonu uzsāka vien decembrī, kad aizvadīja sešas spēles un atkal guva traumu, kas lika izlaist vēl 18 mačus.

Aizvadītajā sezonā Midltons laukumā devās 33 spēlēs, vidēji mačā gūstot 15,1 punktu, kas bija otrs sliktākais rādītājs viņa karjerā. Tikmēr izslēgšanas spēlēs viņam 23,8 punkti, 6,4 izcīnītas atlēkušās bumbas zem groziem un 6,2 rezultatīvas piespēles.

Savu pirmo sezonu NBA Midltons aizvadīja Detroitas "Pistons", bet pēdējos desmit gadus aizsargs pavadīja "Bucks".

Karjeras laikā Midltons pasaules spēcīgākajā basketbola līgā aizvadījis 684 regulārā čempionāta spēles, vidēji gūstot 17 punktus, izcīnot 4,8 bumbas zem groziem un atdodot 3,8 rezultatīvas piespēles.

2020.gadā kopā ar ASV izlasi Midltons kļuva par Tokijas olimpisko spēļu čempionu, bet gadu vēlāk "Bucks" rindās triumfēja arī NBA čempionātā.

Netiek izslēgts, ka viņš atgriezīsies ''Bucks'', bet jau ar jaunu līgumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu