Rīgā ar lielkoncertu uzstāsies populārais baltkrievu dziedātājs Makss Koržs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Daugavas stadionā šī gada 29. jūlijā norisināsies populāra baltkrievu dziedātāja Maksa Korža lielkoncerts, informē portāls balticevents.info.

Koržu mēdz dēvēt par "baltkrievu Eminemu" un "paaudzes balsi". Viņš ir arī vienīgais baltkrievu izpildītājs, kuram savā dzimtenē izdevies pulcēt pilnu "Dinamo Minska" stadionu (35 tūkstoši cilvēku) – vislielāko pasākumu vietu Baltkrievijā.

Korža koncertu tradicionāli apmeklēs viesi no Ukrainas, Baltkrievijas, Polijas, Spānijas, Francijas, Lielbritānijas un daudzām citām valstīm.

Koncerta rīkotāji ziņo, ka praktiski visās stadiona zonās biļetes jau ir izpārdotas, lai arī koncerts ir pārcelts uz daudz lielāko Daugavas stadionu.

Pasākuma organizatori aicina visus laicīgi iegādāties biļetes, jo visu atlikušo var izpirkt viesi no ārzemēm.

"Maksa Korža koncerts nav parastas uzstāšanās, bet vesels šovs. Šobrīd no vairākām Eiropas valstīm tiek organizētas skaņas un gaismas iekārtas, pirotehnika, kā arī liels ekrānu daudzums, lai būtu spilgti redzama skatuve no tribīnēm. Pašā sākumā mēs nebijām domājuši ka šī ideja ar stadionu būs laba, bet izpārdotās biļetes liecina, ka koncertu  apmeklēs vairāk nekā 35 tūkstoši cilvēku un Daugavas stadions būs līdz galam izpārdots. Korža kolektīvs sola modernas tehnoloģijas un specefektus," informē koncerta rīkotāji.

Rīgas koncertā mākslinieks izpildīs savus labākos skaņdarbus, kā arī prezentēs pavisam jaunu materiālu.

Visas iepriekš iegādātās biļetes ir derīgas jaunajā datumā. Biļetes uz lielkoncertu ir pieejamas pasākuma oficiālajā mājaslapā.

Mākslinieks ir skaidri paudis savu nostāju pret karu, nosodot to un atbalstot Ukrainu, un to paužot arī savās dziesmās. Viņš arī pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā atcēla visus koncertus Krievijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu