Pēdējie Dziesmu svētki dalībnieki Mežaparka estrādi atstājuši astoņos no rīta

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Emocijas sit augstu vilni! Ieskats leģendārajā sadziedāšanās naktī
Emocijas sit augstu vilni! Ieskats leģendārajā sadziedāšanās naktī Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Pēdējie Dziesmu un deju svētku dalībnieki Mežaparka estrādi pēc Sadziedāšanās nakts pameta vien ap plkst.8 pirmdienas rītā, pastāstīja Latvijas Nacionālā kultūras centra vadītāja Signe Pujāte.

No mākslinieciskā viedokļa tāds svētku noslēgumus sagādā patiesu prieku, atzina Pujāte.

Viņa izteica pateicību dziedātājiem un mūziķiem, kuri uzturēja augsto un emocionālo līmeni, jo ar pāris stundām miega ir spējuši gan piepildīt skatītāju vēlmes, gan sasmelties spēku un motivāciju arī turpmākajam.

Vienlaikus Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) Direktora vietniece neatliekamās medicīniskās palīdzības jautājumos Māra Dīriņa aģentūrai LETA noradīja, ka dienestam nav informācijas par kādiem sarežģījumiem Sadziedāšanās naktī. "Cits scenārijs, cilvēki jutās atbrīvoti, atpūtās un baudīja svētku noslēgumu," stāstīja Dīriņa.

Savukārt Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Ansis Pumpurs norādīja, ka tāpat kā visus svētkus Sadziedāšanas naktī dalībnieki "dziedāja ilgi, līksmoja ilgi, bet atbilstoši tam kā tam būtu jānotiek".

XXVII Vispārējie latviešu Dziesmu un XVII Deju svētki šogad notika Dziesmusvētku tradīcijas 150 gadu jubilejas zīmē un noslēdzās aizvadītajā naktī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu