Toča un Bulgača duets iekļūst "BPT Futures" sacensību izslēgšanas spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Edgars Točs
Edgars Točs Foto: AP/Scanpix

Latvijas duets Edgars Točs/Olivers Bulgačs sestdien Beļģijā izcīnīja uzvaru pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" turnīra grupas otrajā spēlē, iekļūstot izslēgšanas spēļu turnīrā, bet cīņā par pirmo vietu grupā zaudējumu cieta Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs.

Točs/Bulgačs (9.) A grupas cīņā par trešo vietu ar 2-0 (21:17, 21:13) sagrāva dvīņubrāļus Georgu un Matiasu Kestlerus no Austrijas (16.), kuri iepriekš pārvarēja kvalifikācijas sacensību barjeru.

Jau ziņots, ka Točs/Bulgačs ceturtdien pārvarēja kvalifikāciju, divos setos uzvarot Beļģijas duetu Berri Pētersu/Aleksi Umblē un trīs setos pārspējot norvēģus Hovaru Sūlheimu/Kristianu Jergensenu Rūdu. Piektdien grupas pirmajā spēlē pamatsacensībās latvieši ar 1-2 (18:21, 21:13, 11:15) atzina Argentīnas dueta Huljans Amado Azāds/Masjels Bueno Torress (8.) pārākumu.

Cīņā par pirmo vietu C grupā un vietu "play-off" sacensību otrajā kārtā sestdien otrs Latvijas duets Pļaviņš/Samoilovs, kas izsēts ar trešo numuru, ar 0-2 (18:21, 19:21) piekāpās šveiciešiem Imanuelam Cirheram un Jonatanam Jordanam (6.).

Pirmajā spēlē Latvijas pāris ar 2-0 (21:12, 21:11) pārspēja beļģus Dānu Hendriksu un Kianu Ferkauterenu (14.).

Astotdaļfināli notiks sestdien.

Abi Latvijas dueti par dalību sacensībās jau sakrājuši pa 180 pasaules ranga punktiem.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu