"Turpinu iet uz priekšu ar augsti paceltu galvu." Agrita Bindre par to, kā dzīve rit pēc "Ģimenes burkā" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Janis Knakis/Facebook

Jūnija sākumā asu sabiedrības nosodījumu izpelnījās šova "Ģimene burkā" nu jau bijusī dalībniece Agrita Bindre saistībā ar viņas ģimenes lēmumu atdot mājas mīluli Mailo jauniem saimniekiem. Raidījums pēc skandāla pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni. Nu Agrita sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" pastāsta, kas jauns viņas dzīvē pēc skandāla.

"No sabiedrības piedzīvoju nežēlīgu mobingu, kuru sākumā bija ļoti grūti pieņemt," atskatoties uz tolaik piedzīvoto, tagad saka Agrita.

"Gāju pie psihoterapeita, kas atzina - ar mobingu Latvijā diemžēl necīnās. Arī televīzija, kurai būtu bijis jānostājas aiz mūsu ģimenes, to nedarīja," secina Bindre.

Vaicāta, vai nav apsvērusi ar televīziju tiesāties, Agrita atbild: "Ko gan tas dos? Tiesāšanās ir pārāk garš process, kas reputāciju tik un tā neatgriezīs. Es zinu, kas esmu, tādēļ turpinu iet uz priekšu ar augsti paceltu galvu. Savu vainu notikušajā ļoti labi apzinos, bet kā tas viss tika samontēts un parādīts televīzijā - tā vairs nav mana vaina..."

Agrita gan nedomā apstāties. "Kopā ar māsu veidojam Bindru ģimenes "YouTube" kanālu, kurā turpināsim rādīt to, kā mums iet. Jo nekas jau nav mainījies - mums klājas tikpat raibi un interesanti, kā tas bija redzams TV šovā. Pirmās sērijas jau ir samontētas," uzsver Agrita.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Mailo joprojām atrodas dzīvnieku aizsardzības biedrībā "Ķepu-ķepā".

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 11. jūlija numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu