MMA cīkstonis Čižovs: Pavisam drīz pacelšu Latvijas karogu un iesoļošu PFL finālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Čižovs
Aleksandrs Čižovs Foto: Ādams Bleiks/PS FIGHT MANAGEMENT

Latvijas vadošais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Čižovs pēc nesenās cīņas skaidro, ka ir apmierināts ar tās iznākumu, bet nekādā gadījumā nepriecājas par cīņas norisi. Viņš solās jau nākamajā cīņā, kas norisināsies 30. septembrī, parādīt pavisam jaunu līmeni un iesoļot "Professional Fighters League" (PFL) Eiropas "play-off" finālā.

Čižovs 8. jūlijā PFL Eiropas "play-off" pirmās kārtas duelī cīnījās neizšķirti ar spāni Aikodanu Duki. Nākamajā turnīra kārtā iesoļoja tieši latviešu cīkstonis, jo viņa pretinieks pirms cīņas neiekļāvās noteiktajā svara limitā.

25 gadus vecais Čižovs intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam Klik norādīja, ka nav apmierināts ar savu sniegumu, bet pauda prieku, ka viņa duelis spējis Latvijas iedzīvotājos raisījis emocijas.

"Esmu priecīgs, ka ejam tālāk, bet neesmu apmierināts ar savu sniegumu. Esmu paškritisks cilvēks. Pat pēc uzvarām es sevi kritizēju. Bet pavisam drīz es virs galvas pacelšu Latvijas karogu un iesoļošu finālā," sacīja Čižovs.

Gan pirms gaidāmās cīņas septembrī, gan pirms aizvadītā dueļa pret Duki latviešu cīkstonis savas prasmes slīpēja vienā no Eiropas labākajām MMA zālēm Zviedrijas "All Star Gym". Viņš sarunas gaitā pavēra priekškaru ikdienai periodā, kad notiek sagatavošanās cīņai.

"Zviedrijā ir smagi. Treneris mūs dzenā. Hamzats izdara lielu darba apjomu. Mēs jaunie skatāmies un mācāmies," sacīja Čižovs.

Pilnu sarunu ar Aleksandru Čižovu par aizvadīto cīņu, MMA cīkstoņa mentāli nogurdinošo ikdienu un citiem tematiem jau trešdien, 19. jūlijā, lasi TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā Klik.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu