Igaunijas aprūpes centrā vīrietis 20 reizes sadūris savu istabas biedru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Paunkīlas aprūpes centrs
Paunkīlas aprūpes centrs Foto: Kermo Benrot

Paunkīlas aprūpes centrs apstiprina, ka šāds incidents tiešām noticis. "Šobrīd aprūpes centra iemītnieks ir atgriezies pie mums un viņa veselības stāvoklis vērtējams kā labs," iestādē noskaidroja medijs "Postimees".

"Es jums kaut ko pateikšu, bet lūdzu, lai tas būtu anonīmi," lūdza persona līnijas otrā galā. "Es nevaru pārdzīvot šo notikumu. Ja mans radinieks atrodas aprūpes centrā, es pieņemu, ka viņš tiek ārstēts vislabākajā veidā!"

Vasaras sākumā Paunkīlas aprūpes centrā Harjumā notika šokējošs incidents, kad kāds sirmgalvis ar asu priekšmetu uzbruka citam aprūpes centra klientam.

"Viens vecs nama iemītnieks tika ievietots istabā kopā ar agresīvu cilvēku. Viss beidzās ar to, ka šis agresīvais kaimiņš satvēra asu priekšmetu un sadūra savu upuri vismaz 20 reizes," atklāja kāds avots.

Nav zināms, kas tieši tika izmantots kā uzbrukuma ierocis, taču cietušā stāvoklis bija kritisks.

Paunkīlas aprūpes centra vadītājas palīdze Helēna Koiva atzina, ka aprakstītais incidents patiešām noticis: "Par notikušo nekavējoties tika informētas visas atbildīgās iestādes. Šobrīd klients ir atgriezies pie mums un viņa veselības stāvoklis vērtējams kā labs."

Sīkāk viņa notikušo nevēlējās komentēt, jo policija šo lietu izmeklē. "Mums ir ļoti žēl, ka kas tāds atgadījās mūsu sienās," viņa piebilda.

Pēc kāda cilvēka teiktā, kas sazinājās ar žurnālistiem, vissliktākais visā šajā situācijā ir tas, ka ievainotā persona bija "piekalta" pie gultas.

"Pēc man pieejamās informācijas, viņš nevarēja pārvietoties pats un arī nerunāja, proti, viņam nebija iespējas saukt palīgā vai pasargāt sevi no šī trakā istabas biedra."

"Kā vispār iespējams, ka pansionāts nepārbauda, ​​kādi klienti tiek ievietoti vienā istabā?" informētājs brīnās.

Policijas un robežsardzes pārvaldes preses sekretāre Barbara Lihtfelde apstiprināja, ka policija sākusi kriminālprocesu pēc panta "Fiziskā vardarbība".

"Tā kā izmeklēšana ir aktīvā fāzē, es pagaidām nevaru sniegt sīkāku informāciju," viņa paskaidroja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu