"Trīs Edgari un Rūjienas saldējums." Prezidents viesojas saldējumu ražotnē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/edgarsrinkevics

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs savā "Instagram" profilā dalījies ar kadru no savas vizītes "Rūjienas saldējuma" rūpnīcā. 

Rinkēvičs piektdien, 4. augustā, darba vizītē apmeklēja Valmieras novadu, informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Prezidents darba vizīti sāka, apmeklējot Rūjienas vidusskolu. Rinkēvičs tikās ar skolas vadību un kolektīva pārstāvjiem, apskatīja mācību klases un sporta kompleksu un aprunājās ar Rūjienas jauniešiem.

Savukārt vēlāk Rinkēvičs apmeklēja SIA "Rūjienas saldējums".

Pēc tam prezidents devās uz kokmateriālu, koka moduļu māju, logu un durvju ražošanas uzņēmuma "Byko-Lat" rūpnīcu "Jorvika".

Pēc rūpnīcas apmeklējuma prezidents apmeklēja koprades darbnīcu "DAare". Apmeklējuma laikā Valsts prezidents tikās ar ūdens veselības stacijas uzņēmuma "H2YO Europe" pārstāvjiem.

Rinkēvičs darba vizītes laikā apmeklēja arīdzan Valmieras novada pašvaldības policijas Operatīvās informācijas centru. Tam sekoja tikšanās ar dizaina un prototipēšanas uzņēmuma "Betriton" pārstāvjiem. 

Pēcpusdienā Valsts prezidents tikās ar Valmieras novada uzņēmējiem, bet vakarpusē atklās Valmieras vasaras teātra festivālu. Darba vizītes laikā Rinkēvičs apmeklēs Ukrainas mazo pilsētu asociācijas pārstāvniecību Latvijā un apskatīs jaunizveidoto ekspozīciju "De Woldemer".

Darba vizītes noslēgumā Rinkēvičs atklās sacensības "Valsts prezidenta balva vieglatlētikā 2023".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu