"Harija Potera" grāmatu izdevniecības prezidente traģiski gājusi bojā ģimenes acu priekšā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: RafaelGrullon9/"Twitter"

Blūmsberijas, ASV, izdevniecības prezidente Adriena Vona gāja bojā sava vīra, divu mazu bērnu un vairāk nekā 80 citu cilvēku acu priekšā, kad viņu motorlaiva pie Itālijas ietriecās burukuģī, vēsta ārvalstu mediji.

44 gadus vecā sieviete, kuras uzņēmums ir vislabāk pazīstams ar izdotajām grāmatām "Harijs Poters", pārkrita pār bortu un tika saspiesta starp abu kuģu korpusiem.

Uz kuģa notikusi kāzu ceremonija. Iemūžināts arī video, ko uz kuģa filmējis kāzu svinību viesis. Citi kāzu viesi bija liecinieki tam, ka sieviete atrodas ūdenī.

Kuģis pārvadāja 85 cilvēkus, tostarp vācu un amerikāņu tūristus, kuri svinēja kāzas.

Arī Vonas vīrs Maiks Vaits tika ievainots. Viņš tika nogādāt tuvākajā slimnīcā, kur viņam tika veikta kreisā pleca operācija.

Ziņojumos teikts, ka viņu bērni – 14 gadus vecā Leana un 11 gadus vecais Meisons – netika fiziski ievainoti, bet atrodas psihoterapeita uzraudzībā.

Ātrlaivas vadītājs tika identificēts kā 30 gadus vecs vīrietis. Viņš tika hospitalizēts ar ribu un iegurņa traumām.

Vona un viņas ģimene ieradās Itālijā šīs nedēļas sākumā. Mazāk nekā 24 stundas pirms traģēdijas, vīrs dalījās ar fotogrāfijām, kurās ģimene priecīgi pozē pie apskates objektiem visā Romā.

Vona tika izglābta no ūdens un nogādāta krastā, kur mediķi cīnījās, lai glābtu viņas dzīvību. Vēlāk uz notikuma vietu tika izsaukts helikopters, lai smagi ievainoto sievieti nogādātu slimnīcā, taču viņa nomira, pirms viņu nogādāja slimnīcā.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu