20 gadi kopā, bet tikšanās ar vīru vien reizi nedēļā. Skaistumkonkursu rīkotāja Lindenblate par šķirto laulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kristīne Lindenblate/Facebook

Skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, viesojoties raidījumā "Kad satiekas Viņš un Viņš", dalījās sajūtās par savu izjukušo laulību.

Kristīne atzīstas, ka kopā ar vīru laulības gados tikušies tikai reizi nedēļā, nedēļas nogalēs, jo viņa ikdienā dzīvoja Rīgā, bet vīrs Ventspilī.

Pēc 22 gadiem laulībā abi lēma iet katrs savu ceļu. Kā vienu no šķiršanās iemesliem viņa minēja, ka pienāca brīdis, kad vairāk bijuši kā radinieki, nevis kā vīrs un sieva. Ar šodienas skatījumu uz dzīvi, iespējams, attiecībās būtu kaut ko mainījusi, taču viņa uzskata, ka šķiršanās esot bijis pareizs solis.

Uzklausot Kristīnes sakāmo, raidījuma vadītājam radās jautājums - kāda bija seksuālā dzīve, ņemot vērā, ka abus ikdienā šķīra tik liels attālums. Viņa saka: "Es neatzīstu seksu pa telefonu. Man nav izprotams, kad cilvēki taisa video zvanus."

Atskatoties uz aizvadītājiem gadiem, viņa saprot, ka viens no šķiršanās iemesliem bijis attālums, taču pat tagad nebūtu gatava vīrieša dēļ pārcelties uz jebkuru pasaules vietu. "Es nezinu, vai es būtu gatava kāda vīrieša dēļ upurēt savu dzīvi. Man nav garantijas, ka pēc pāris gadiem tas cilvēks nepateiks: "Piedod, nebūs.""

Lindenblate viedokļu krustugunīs nonākusi vairākkārt. Sākoties karam Ukrainā, viņa ieņēma neitrālu pozīciju saistībā ar Krievijas iebrukumu Ukrainā, un tas raisīja neizpratni ne tikai Latvijā, bet arī Ukrainas skaistumkonkursu dalībnieču vidū.

Lindenblates izteikumu dēļ vairākas ukrainietes atteicās no konkursā saņemtajiem tituliem, tostarp "Miss & Mrs. Top of the World" nacionālā direktore Ukrainā Tetjana Kotjolkina paziņoja, ka Lindenblates dēļ atkāpjas no amata.

Tāpat Lindenblate iesaistījās Covid-18 aktīvistu protesta akcijās, par ko arī saņēma asu sabiedrības kritiku.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu