Ukraiņi gūst panākumus Urožaines virzienā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ukrainas kareivis
Ukrainas kareivis Foto: Erik Prozes

Ukrainas armijai bijuši daļēji panākumi Urožaines virzienā pie Staromajorskes un tā nostiprinās, 10. augustā pavēstīja Ukrainas armijas ģenerālštābs.

"Ukrainas aizsardzības spēki turpina uzbrukuma operāciju īstenošanu Bahmutas, Melitopoles un Berdjanskas virzienos. Urožaines virzienā uz dienvidiem un dienvidaustrumiem no Staromajorskes tiem bija daļēji panākumi, nostiprinās sasniegtajās robežās," pavēstīja ģenerālštābs.

"Bahmutas virzienā Ukrainas karavīri turpina īstenot uzbrukuma darbības uz dienvidiem no Bahmutas pilsētas, nostiprinās sasniegtajās robežās," norādīja ģenerālštābs.

Ukrainas karavīri turpina atturēt Krievijas karaspēka uzbrukumu Kupjanskas un Limanas virzienos.

"Ienaidnieks īstenoja neveiksmīgas uzbrukuma darbības ziemeļaustrumos no Družbas, veicot neveiksmīgas darbības, lai atjaunotu zaudēto stāvokli Kļiščijivkas apkaimē. Turpinās smagas kaujas," teikts paziņojumā.

Kupjanskas sektorā ienaidnieks cenšas izlauzties caur Ukrainas karavīru aizsardzības pozīcijām, paziņoja Ukrainas armijas austrumu pavēlniecības pārstāvis Serhijs Čerevatijs.

"Kupjanskas virziens ir viens no tiem, kur ienaidnieks cenšas pārņemt iniciatīvu, cenšas darboties agresīvi, pārraut mūsu aizsardzību," ceturtdienas rītā nacionālā telemaratona ēterā sacīja Čerevatijs. "Situācija ir sarežģīta, bet kontrolējama."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu