FOTO Smagi likteņi, kaisle, cīņa pār varu. TV ekrānos jauns seriāls "Apsūdzēti mīlestībā" ar bagātīgu aktieru ansambli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

15. augustā TV3 ētera pirmizrādi piedzīvos kaislīgā melodrāma "Apsūdzēti mīlestībā", kas ir emocionāls stāstījums par smagiem likteņiem, kaisli, cīņu par varu, kā arī mīlestības līkločiem.

"Apsūdzēti mīlestībā" stāsta centrā ir Katrīnas Blauas atveidotā bārene Kristīna, kura dzīvo un strādā kādā piejūras pilsētā Latvijā. Viņa līdz ausīm iemīlas bagātā prestižas sanatorijas mantiniekā, kurš ģimenes noslēpumu dēļ apprecas ar citu sievieti. Savukārt galveno varoni pret viņas pašas gribu apprecina ar sadistisku un apsēstu policijas iecirkņa vadītāju. Kad visu nodotā meitene mēģina aiziet no dzīves, viņas liktenī iejaucas cilvēks, no kura to neviens negaidīja.

Seriāla veidotāji sola iepriecināt skatītājus ar aizraujošu un dažādiem notikumiem bagātu sižetu, kas ietver naidu un intrigas, fizisku izrēķināšanos, pakaļdzīšanās ainas, auto avārijas, kā arī mīlestību.

Neraksturīgi citiem Latvijas seriāliem, "Apsūdzēti mīlestībā" ritējums ir ļoti straujš un vienas epizodes ietvaros skatītājus ierauj veselā negaidītu notikumu virpulī. Seriāls pulcējis ļoti daudzveidīgu un multinacionālu komandu, kas atspoguļosies arī sižetiskajā līnijā.

Aktieru vidū visplašāk pārstāvēti Latvijas talanti. Seriāla veidotāji uzsver, ka galvenās lomas atveidotāja Katrīna Blaua ir īsts atklājums, bet līdzās viņai citas nozīmīgas lomas iedzīvinās Dainis Grūbe, Maksims Busels, Artis Jančevskis, Gunta Virkava, Dita Lūriņa, Dārta Daneviča, Ainārs Ančevskis un citi.

Aktieru kolektīvā darbojas arī kolēģi no Lietuvas. Simonas Mozura ir seriāla "Rīgas vārti" scenārija autors, bet Ridas Žirgulis un Gabija Jaraminaite ir Lietuvā plaši zināmi kino un teātra aktieri. No Ukrainas seriālā spilgtas lomas atveidos divi aktieri ar ievērojamu pieredzi populārākajos pašmāju seriālos – Vitalii Salii un Anna Lebedeva.

"Apsūdzēti mīlestībā" režisors ir ukrainis Nikolajs Peļihovs, kurš strādājis pie tādiem seriāliem kā "Avantūra diviem", "Mentu kari. Harkiva", "Trumpja vieta" un citiem. Tāpat arī jāizceļ galvenais operators Markijans Kanjuka, kura darbs filmā "Crazy Beekeepers" aizvadītajā gadā piedalījās Kannu kinofestivālā. Seriāla scenārija autore Tatjana Gnedaša ir daudzu skatītāju iemīļotu seriālu autore un uzņēmuma "Artforms production" līdzīpašniece un producente.

Skaties "Apsūdzēti mīlestībā" kanālā TV3 jau no 15. augusta otrdienās plkst. 21.45 vai arī meklē seriāla epizodes Go3 televīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu