Krievijas armijā ar varu iesauktais olimpietis un Maskavas CSKA saņēmuši ļoti bargu sodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivans Fedotovs
Ivans Fedotovs Foto: Reuters/ScanPix

Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) piespriedusi bargu sodu Krievijas izlases hokejistam Ivanam Fedotovam, kā arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Maskavas CSKA.

Pērnvasar Fedotovs gatavojās pievienoties Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandai Filadelfijas "Flyers", kas viņu izvēlējās 2015. gada draftā. Tā vietā viņš Sanktpēterburgā tika arestēts brīdī, kad devās prom no trenažieru zāles.

Pēc dienesta Krievijas armijā Fedotovs paziņoja par pievienošanos Maskavas CSKA. Preses konferencē vārtsargs arī atskatījās uz laiku dienestā.

IIHF paziņojusi, ka Fedotovs un CSKA noslēguši pretlikumīgu līgumu, jo spēkā vēl bijis vārtsarga viena gada kontrakts ar NHL klubu Filadelfijas "Flyers".

Līdz ar to pieņemts lēmums sodīt gan CSKA, gan Fedotovu. Vārtsargs laukumā nevarēs doties līdz pat decembra beigām, kamēr CSKA šajā sezonā nedrīkstēs piesaistīt ārvalstu spēlētājus.

2021. gada olimpiskajās spēlēs Fedotovs KOK vienības vārtos aizvadīja sešus mačus, vidēji atvairot 94,3% pretinieku metienu un zaudējot 1,61 ripu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu