"Uzskatu, ka cilvēki neprot ar Olgu sarunāties." Aija Andrejeva izsakās par Rajeckai piedēvēto šerpumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Olga Rajecka/ Facebook

Skatuves mākslinieces Aija Andrejeva un Olga Rajecka intervijā žurnālam "Ieva" atklāti dalījās par savu draudzību. Aija arī izteicās par Olgai piedēvēto šerpo dabu.

"Viņa jau parasti ir tā, kas uzdos toni. Bet es uzskatu, ka cilvēki neprot ar Olgu sarunāties. Viņai lietas ir jāpaskaidro, citreiz divreiz un varbūt lēnāk, un tad ir: ā! Ir tā? Nu labi! Tad mēs varam tā darīt," atbildot par Olgas šerpo raksturu, teic Aija.

Viņa arī pastāstīja, vai Olga mēdz uz viņu apvainoties. "Nē!

Varu, piemēram, pateikt - Oldzīt, atslābsti, pārstāj taisīt drāmu.

Olgai, piemēram, ir šausmīgi bail no liela vēja. Maltā ierauga jūru, kas bango, un saka - es nekur nebraukšu! Uztaisa tādu drāmu, ka visiem nervi beigti. Un tad es saku - mēs esam uz salas, tu nezini, vai tajā pusē, kur brauksim ar prāmi, arī būs viļņi. Un beigās viņa mierīgi uzkāpj uz kuģa un priecīga aizbrauc. Un tieši tāpat arī viņa jūt, ja man ir kāds kreņķis, uzreiz saka - tā, sīkā, būs tā! Darīsim šādi! Un paņem to manu kreņķi uz sevi. Bet tāpēc jau ir draudzība."

Jau vēstīts, ka mūziķes šogad radīja dziesmu "Viņa ir mana terapija", kas abām ir ļoti īpaša un kalpo par draudzeņu himnu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu