Pašmāju slavenākais narkobarons Priverts dalās ar savas laulības dzīves aizkulisēm (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas slavenākais narkokurjers Rolands Priverts ar sievu Ilvu septembrī svinēs pirmo kāzu jubileju. Pāris izdevumam "Kas Jauns" pastāstīja par pirmo gadu laulībā.

2. septembrī Privertu pāris svinēs savas laulības pirmo gadadienu – papīra kāzas.

Ilvu neinteresējot dārgas dāvanas, viņa mīļotajam palūgusi kāzu gadadienā uzdāvināt jaunu ledusskapi. Rolands apņēmies izpildīt sievas lūgumu.

Ilva teic, ka Rolands ir īsts godavīrs un vienmēr pilda viņai dotos solījumus. "Kāzu jubileju svinēsim savās mājās Saulkrastos.

Kaut kur sētā mūsu vedējpāris kāzu dienā apraka pudeli vīna, kas nu pēc gada, ja to var atrast, ir jāizrok un jāizdzer. Izraksim kaut vai pusi dārza, bet atradīsim.

Tas ir līdzīgi, kā es kādreiz kokaīnu raku. Kad aizmirsu, kur noraku, dabūju izrakt vairākus kvadrātmerus, lai to atrastu. Tas, protams, nebija šeit Latvijā, bet citā valstī," viņš stāsta.

Ilva ir priecīga, ka abi attiecības noformējuši oficiāli, jo viņai kā sievietei laulība ir svarīga: "Tas ir nopietni un stabili!" Savukārt Rolands teic, ka viņam tāpat būtu labi – arī bez oficiālu papīru parakstīšanas.

Rolands atklāj, ka laulība viņu ir ievilkusi slinkumā. "Esmu ieslīdzis neaprakstāmā labsajūtā, jo blakus ir tāds siltumiņš. Guli un priecājies! Senāk es vispār mājās nesēdēju, biju kaut kur Francijā, Anglijā. Visu laiku kaut ko kruķīju un muķīju, bet tagad sēžu blakus.

Esam pārlaimīgi laulībā," mīļoto uzslavē Rolands.

Iepriekš Ilva pie Rolanda Bolīvijā ciemojusies divas reizes, bet tagad viņa īpaši nelaiž vīru vienu tālajos pasaules ceļojumos. "Lielākoties dzīvojam Saulkrastos. Šogad tikai vienreiz esmu bijis Bolīvijā, un tagad atkal taisos prom.

Kopš apprecējos, mani nelaiž uz ilgu laiku prom. Pirms tam spēros projām, bet tagad nekā," teic Rolands, taču Ilva strikti nosaka: "Vairs nelaižu viņu uz ilgajiem braucieniem. Tagad mums ir sākusies kaut kāda disciplīna."

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 29. augusta numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu