Magone Liedeskalna iedod kurvīti savam pielūdzējam, sakot, ka viņš nav gana labs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna savam vēstuļdraugam Andrim iedevusi kurvīti, atklājot, ko patiesībā domā par viņa dzīvesveidu un kāpēc, viņasprāt, Andris viņai tomēr neder.

Magone uzskata, ka Andra dzīvesveids ir derīgs cilvēkiem, kuriem nav atbildību, bet viņai, atšķirībā no Andra, jārūpējas par neskaitāmiem pienākumiem. Viņasprāt, Andris dzīvo kā sienāzis. Šo un citu iemeslu dēļ Magone Andrim paziņo, ka turpmāk randiņu viņiem vairs nebūs.

"Es neesmu gatava tādai dzīvei. Es gribu kaut ko skaistāku savās vecumdienās. Protams, ir žēl, ka tu neesi tas, kas varētu pilnveidot manu dzīvi. Bet bija jauki."

Neskatoties uz to, ka abiem nekas neizdevās, Magone ir pateicīga Andrim par kopā pavadīto laiku. "Neturi ļaunu prātu. Diemžēl es nevaru būt ne tava sieva, ne brūte, ne līgava. Atkal atkārtojas tas pats, ko dzīvē jau reiz esmu pieredzējusi. Pati skaldi, sameklē, žārī, cep un dari. Negribu vairs. Es gribu, lai kāds mani panes virs ūdeni, pa ūdeni, kalnā vai jel kur." 

Magone joprojām ir sava liktenīgā vīrieša meklējumos. Viņa blakus vēlas kādu, kurš dzīvi padarītu krāsaināku un vieglāku, nevis uzliktu papildu smagumu.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu