No ārzemju šova patriektā latvju zeltene atklāj savu stāsta pusi. Kas īsti notika šovā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: lbilene/Instagram, Ekrānuzņēmums

Nesen skaļš kļuva ārzemju realitātes šova "Zem klāja" jeb "Below Deck Down Under" skandāls, kurā bija iesaistīta arī latviete Laura Bileskalne. Viņa tikusi atlaista no šova seksuālas uzmākšanās dēļ. Nu Laura pastāstījusi arī savas medaļas pusi.

"Esmu kļuvusi par sagrozīta šova zvaigzni," uzskata Laura. "Mēs, dalībnieki, tagad skatāmies šovu un brīnāmies: "Vai tiešām notika tā?: Vēl vakar sazvanījos ar veidotājiem un teicu: "Jūs taču visu redzējāt un zināt, ka tā nebija!"," saka Laura.

Šovā tiek parādīts, kā Laura, iekāpusi kolēģa Ādama gultā, viņu masē. Pēc šī incidenta Laura tika atlaista par seksuālu uzmākšanos citiem apkalpes locekļiem.

Laura tagad apgalvo, ka šovā apzināti neparādīja, ka arī Ādams izrādījis uzmanību, lai medijos izskanēja Ādamam Lauras simpātijas likušas justies neērti.

"Piemēram, es mazgāju traukus, Ādams pienāca no mugurpuses, apķēra un iedeva buču. Iepriekš nebiju viņu bučojusi. Viņš pirmais pie manis pienāca, taču tas šovā nav redzams. Bija arī situācija, kad Ādamam jautāju, vai manis izrādītā uzmanība viņam iekas pārāk liela. Viņš smējās un atbildēja, ka nē! Ādams lika nojaust, ka viņam patīku. Taču šovā tika parādīts tā, it kā es Ādamam uzmācos un viņam tas nepatīk," ar savu stāsta pusi iepazīstina Laura.

Laura uzskata, ka no mušas uzpūsts zilonis, "un, kā saka mana terapeite, tās ir arī kultūras atšķirības. Amerikā jebkurš ne tā pateikts joks vai pieskāriens var tikt iztulkots kā seksuāla uzmākšanās."

Vairāk par Lauru, viņas dzīvi, dzimtenes atstāšanu un daudz ko citu lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 29. augusta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu