VIDEO Vējoņa darbība skatītāju tribīnē gūst lielu uzmanību interneta lietotāju vidū (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Internetā popularitāti guvis video, kurā redzams Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents un bijušais Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis, sēžot tribīnēs.

Video visdrīzāk uzņemts Indonēzijā, Džakartā, kur šobrīd Latvijas basketbola izlase cīnās par iekļūšanu FIBA Pasaules kausa ceturtdaļfinālā.

Publicētajā video redzams, kā Vējonis sēž skatītāju tribīnēs, atkorķē kolas pudeli, knapi padzeras un nedaudz sašķoba seju. Pēc tam eksprezidents piedāvā pudeli savai kundzei – Ivetai Vējonei – kura atsakas no kolas.

Pēc tam Vējonis pudeli nodod kādam Latvijas basketbola fanam, kurš, iespējams, ir kolas pudeles īpašnieks.

Publicētais video interneta lietotāju vidū radījis aizdomas, ka minētā kolas pudele nav "tīra kola", bet gan, iespējams, sajaukta ar kādu grādīgu alkoholu. 

VIDEO: Vējonis ar kolas pudeli

Vairāki soctīklu lietotāji ir sajūsmā par video, citējot Vējoņa spārnoto frāzi no viņa ievēlēšanas Valsts prezidenta amatā: "Laikam no sākuma jāierauj!"

Citi lietotāji aizstāv LBS prezidentu, sakot, ka Latvijas izlases spēles pret Franciju un tagad arī Spāniju bija nervu kutinošas līdz pat pēdējām spēles sekundēm, tāpēc prasītos kāds palīglīdzeklis nervu nomierināšanai.

Nav dūmu bez uguns. Šodienas spēlē pret Spāniju iemūžināts kāds Latvijas izlases līdzjutējs, kurš tur rokā plakātu ar uzrakstu "Mums ir visīts".

Foto: Aculiecinieka foto

Jāpiebilst, ka šajās Latvijas izlases spēlēs, kas notiek Indonēzijā, Džakartā, arēnā nedrīkst ienest un lietot alkoholiskos dzērienus.

Jau ziņots, ka šodien L grupā Latvija Džakartā ar 74:69 pieveica Spāniju.

VIDEO: Vējoņa leģendārais teiciens pēc ievēlēšanas Valsts prezidenta amatā (2015. g.)

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu