Ceturtdienas horoskops: 7. septembris

Trusis. Ilustratīvs attēls.
Trusis. Ilustratīvs attēls. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Horoskops ceturtdienai, 7. septembrim.

AUNS

Daudz ideju, jauni plāni un vēriens, spēcīga intuīcija un laba iztēle. Būsi uz iedvesmas un darbības viļņa. Tikai esi apdomīgs un dari visu soli pa solim - nepārsteidzies un nesasteidz.

VĒRSIS

Uzmanīgi izvēlies sadarbības partnerus vai jaunus draugus. Kontakti veidosies viegli, bet tie var nebūt īsti veiksmīgi. Tāpat jāsargās arī tērēt laiku tukšās, neauglīgās sarunās.

DVĪŅI

Mērķē augstāk pa karjeras kāpnēm vai veido savu biznesu, tikai jāuzmanās ar sadarbības partneru izvēli. Nepaļaujies uz labvēļiem vai draugiem. Būs tas, ko pats izdarīsi.

VĒZIS

Iegūto informāciju rūpīgi pārbaudi un netici visam, ko ļaudis stāsta. Paļaušanās uz citu cilvēku viedokli var radīt jukas un neskaidrības. Vakaru velti sev un pārdomā svarīgāko.

LAUVA

Optimistisks noskaņojums, bet, lai to nesabojātu, jāturas tālāk no strīdiem un nīgriem ļautiņiem. Svarīgās situācijās paļaujies ne tikai uz prātu, bet arī ieklausies intuīcijā.

JAUNAVA

Daudz enerģijas, un garīgais pacēlums. Tikai neizšķied spēkus, pievēršoties vairākām lietām vienlaikus, bet koncentrējieties uz galveno mērķi.

SVARI

Piņķerīga diena. Būs jāpapūlas, jo ne viss ies tik gludi kā gribētos. Tikšanās un pārrunas kārtīgi saplāno un sagatavojies, bet, ja iespējams – pārcel uz jauno darba nedēļu.

SKORPIONS

Sekmīgi veidosies lietišķie kontakti un gluži negaidot parādīsies kāds izdevīgs piedāvājums. Darbā var mainīties pienākumi, tāpēc labāk, ja pēc iespējas vairāk pats esi sev kungs un noteicējs.

STRĒLNIEKS

Jau no paša rīta lietišķa gaisotne: nopietnas sapulces, pārrunas un biznesa plānu apspriešana. Tas, ko šodien paveiksi, būs noderīgs un paliekošs. Laba diena ilgtermiņa projektiem.

MEŽĀZIS

Darbā ies diezgan nemierīgi un darāmā netrūks, taču ar paveikto galarezultātā būsi apmierināts. Iespējams, sekmīgi uzsāksi kādu sen ieplānotu un labi sagatavotu projektu.

ŪDENSVĪRS

Interesantas ieceres un laba intuīcija naudas lietās. Atceries, ka arī ar idejām var nopelnīt. Svarīgās lietās paļaujies pats uz saviem spēkiem un daudz neklausieties, ko citi runā.

ZIVIS

Tava peļņa ir idejās, radīsies oriģinālas domas, kā palielināt ienākumus. Tikai jābūt ļoti uzmanīgam, parakstot līgumus, iedziļinies, un, ja nepieciešams, konsultējies ar profesionāļiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu