Piektdienas horoskops: 8. septembris

Govis.
Govis. Foto: Evija Trifanova/LETA

Horoskops piektdienai, 8. septembrim.

AUNS

Būsi noskaņots apcerīgi, radīsies filozofiskas pārdomas par dzīvi, norisēm un vēlmēm. Jāsargās no stresa, lēmumus nedrīkst pieņemt steigā vai kāda cilvēka ietekmē.

VĒRSIS

Optimistisks skatiens uz dzīvi. Arī problēmu situācijās spēsi saskatīt pozitīvo un atrisināt tās sev par labu. Veiksmīgas sabiedriskās aktivitātes un prezentācijas.

DVĪŅI

Laba diena dažādām sarunām un informācijas apmaiņai. Var rasties iespēja iepazīties ar noderīgiem cilvēkiem. Piekrīti jauniem, finansiāli izdevīgiem izaicinājumiem.

VĒZIS

Kaut arī brīvdienas jau gandrīz pie durvīm, tu būsi ļoti aizņemts ar darba pienākumiem. Paveiktais dos gandarījumu, jo izdosies tas, ko jau sen biji iecerējis.

LAUVA

Labi orientēsies situācijās un cilvēkos, it īpaši tad, ja būs laiks mazliet padomāt vienatnē. Ātri saskatīsi izdevīgumu un sekmēsies lietišķas sarunas. Vakarā apdomā brīvdienu plānus.

JAUNAVA

Nopietnība un lietišķs noskaņojums, tomēr var gadīties, ka no pienākumiem un darījumiem jutīsies noguris. Beidz darbu ātrāk un doties izbraucienā. Izraušanās no ierastās vides ļaus citādāk paskatīties uz situācijām.

SVARI

Jāsargās no stresa un pārslodzes. Nekārto darīšanas ātrumā – visā rūpīgi jāiedziļinās, it īpaši parakstot līgumus un citus dokumentus. Kaut ko var atlikt arī uz nākamo darba nedēļu.

SKORPIONS

Iespējamas ašās idejas, un vēlme pēc pārmaiņām profesionālajā jomā. Nepieņem lēmumus steigā un nemeties avantūrās, vēlāk var nākties nožēlot. Vakarā jāgādā par saticību mājās.

STRĒLNIEKS

Tehnoloģijas attīstās, un jāspēj būt vienmēr formā. Ja rodas sajūta, ka pietrūkst kādu zināšanu, tad mācīties nekad nav par vēlu. Ieskaties tīmeklī, ko piedāvā dažādi mācību centri.

MEŽĀZIS

Tu esi autoritāte un par to neviens nešaubās. Izcelsies ar idejām, kas tiks novērtēts gan ar atzinīgu vārdu, gan materiālā izteiksmē. Ekonomiski izdevīga iesaistīšanās jaunos projektos.

ŪDENSVĪRS

Esi apdomīgs naudas lietās. Nav vēlami nepārdomāti pirkumi un tēriņi par skaistiem niekiem. Iegādājoties sadzīves tehniku, datoru vai kādu citu tehnoloģisku ierīci, rūpīgi pārliecinies par kvalitāti.

ZIVIS

Daudzkrāsainu sajūtu gamma. Reizumis gribēsies kādam „uzklupt”, reizumis grūtsirdīgi nopūsties. Vakarā dari to, kas palīdz gūt harmoniju. Garastāvokli ļoti uzlabos satikšanās ar draugiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu