"Dārtas konts ir dzēsts." Sanda Dejus skaidro, kas atgadījies ar meitas "Instagram" kontu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sandadejus/Instagram

Pirms vairākiem sociālajos tīklos spilgti uzmirdzēja Sandas tolaik vēl piecus gadus vecā meita Dārta. Viņai "Instagram" bija pašai savs konts, kurā bija skatāmi jautri video ar Dārtas prātulām. Kontam bija 13 000 sekotāju. Tagad Sandas meita "Instagram" vairs nav atrodama.

Meitu no instagrama izēd influenceres

Sanda skaidro, kāpēc tā: "Dārtas konts ir dzēsts. Man sanāca saķeršanās ar pāris influencerēm, kas mani laikam nosūdzēja "Instagram". Nokomentēju internetā šo influenceru politiskos izgājienus, un jau nākamajā dienā saņēmu ziņu – man vajadzēja pierādīt, ka tas ir mans otrs konts, jo bērniem tādi instagramā nedrīkst būt," atklāj Sanda.

Dārta gan par šo zaudējumu neskumstot. "Viņa ir jau pa pusei pieaudzis cilvēks. Šovasar Dārtai palika astoņi gadi. Vēl kāds laiciņš paies, un viņa jau varēs sākt "Instagram" publicēt pati savu saturu. Pagaidām šo to ar Dārtas piekrišanu parādu savā kontā," stāsta Dejus.

Septembra sākumā viņa dalījās ar vienu no populārākajiem meitas pērnā gada video, kurā Dārta lietū dodas pirmās klases svētku gājienā. "Dārtai svētku gājieni pagaidām asociēja tikai ar lietu. Lija, gan uzsākot skolas gaitas pērn, gan Dziesmusvētkos šovasar," pasmaida Sanda.

Sanda pastāstīja, ka neviens meitas video nav iepriekš iestudēts. "Es parasti jūtu, kad Dārta izdarīs vai pateiks ko foršu. Daudziem vecākiem šādus brīžus patīk fiksēt."

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 12. septembra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu