Balceram rezultatīva piespēle Šveices līgas mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers
Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers Foto: ZSC Lions/Twitter

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rūdolfs Balcers otrdien Šveices augstākās līgas (NL) spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli, viņa pārstāvētajai Cīrihes "Lions" tiekot pie uzvaras.

"Lions" savā laukumā ar rezultātu 4:1 (0:0, 1:1, 3:0) uzvarēja "Biel-Bienne".

Balcers asistēja Cīrihes vienības otrajā vārtu guvumā, kad pēc viņa un Dereka Grānta piespēlēm vārtus guva Miko Lehtonens, un tika pie ceturtā rezultativitātes punkta sezonas ievadā.

Latvijas hokejists kopā uz ledus pavadīja 19 minūtes un 34 sekundes, no kurām trīs minūtes un 20 sekundes spēlēja vairākuma, bet vēl divas minūtes un 37 sekundes mazākumā. Balcers atzīmējās statistikā ar četriem metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā uzbrucēja Oskara Lapinska pārstāvētā Langnavas "Tigers" mājās ar rezultātu 1:6 (0:1, 0:3, 1:2) piekāpās "Davos". Lapinskis, spēlējot 15 minūtes un 54 sekundes, sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Savukārt "Lausanne", kas uzbrucēju Ronaldu Ķēniņu izīrējusi otrās līgas klubam, ar vārtsargu Ivaru Punnenovu rezervē mājas spēlē ar rezultātu 6:1 (3:0, 3:1, 0:0) sagrāva Ženēvas "Servette".

"Lausanne" četrās spēlēs iekrājusi septiņus punktus, "Lions" trīs mačos tikusi pie sešiem punktiem, bet "Tigers" komandai ir divi punkti trijās cīņās.

Iepriekšējā sezonā par Šveices čempioni kļuva tobrīd Latvijas uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona pārstāvētā Ženēvas "Servette", kas finālsērijā ar 4-3 pieveica "Biel-Bienne".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu