Krievkalni pēc šķiršanās saglabājuši labas attiecības un pat kopā uzstājas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pirms divarpus gadiem izjuka dziedātājas Gintas Krievkalnas un komponista un pianista Kristapa Krievkalna desmit gadus ilgusī laulība. Taču tas neliedz Krievkalniem pēc laulības iziršanas būt uz vienas skatuves, raksta izdevums "Kas Jauns".

Sarunā Ginta atklāj, ka šobrīd uzstājas neregulāri un ikdienā strādā pavisam citā nozarē. "Man ir cits darbs," teic Ginta, kas pirms kāda laika jau atgriezusies uz dzīvi savā dzimtajā pilsētā Valkā.

Runājot par šī rudens koncertiem, kuros Ginta Latvijas pilsētās uzstājas kopā ar šķirto vīru Kristapu ar koncertprogrammu "Atdziedi, dvēsele", dziedātāja uzsver – šie projekti nav jauni, bet gan agrāk tapuši. "Uzstājos neregulāri – tad, kad pati vēlos," saka viņa un piebilst, ka ar Kristapu attiecības pēc šķiršanās saglabājušās labas.

"Šķiršanās ne visos gadījumos nozīmē naidu. Mums ir labas attiecības un uz skatuves varam būt profesionāli, atdalot privātās dzīves lietas," paskaidro viņa.

Runājot par šķiršanās iemesliem, viņa iepriekš atklāja: "Kad cilvēks ir ļoti aizņemts ar darbiem, kad ir ģimene, bērni, tad atsvešināšanās un attālināšanās notiek nemanāmi. Mums notika tā, ka pilnībā aizpeldējām viens no otra. (..) Mēs viens otram nodarījām pāri negribot. Tas ilga vairāku gadu garumā, nesaprotot, ka otram dari pāri. Un mēs to abi divi darījām. To atklājām tikai tad, kad jau šķīrāmies – tikai tad viss tā izgaismojās."

Abi spējuši saglabāt cieņpilnas attiecības. Abi vēlējušies nodrošināt bērniem veselīgu emocionālo vidi.

Atgādinām, ka Krievkalni mija gredzenus 2010. gadā pēc diviem kopā pavadītiem gadiem.

Pāra laulībā dzimušas divas meitas. Krievkalnam no iepriekšējām attiecībām ir dēls, kurš jau ir pusaudža gados.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 19. septembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu