VIDEO Stulbi joki var maksāt dārgi – bijušais UFC čempions gandrīz "izslēdz" savu dēlu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Alekss Pereira
Alekss Pereira Foto: AFP / Scanpix

Ar ne pārāk labi apdomātu joku mēģinājuši izcelties UFC cīkstoņa Aleksa Pereiras dēli. Viņu mēģinājums izjokot tēvu varēja beigties arī krietni neveiksmīgāk.

Pereira ir pazīstams kā cīkstonis ar vienu no smagākajiem sitieniem MMA. Par viņa roku "smagumu" sevišķi bieži pārliecinājās Pereiras pretinieki tieši brazīlieša kikboksa karjeras laikā.

Video, kuru savā "Instagram" kontā publicējis pats Pereira, redzams, ka viņa dēli bija nolēmuši tēvu izjokot. Viens no puišiem mājas otrajā stāvā notiekošo filmēja, kamēr otrs bija iedomājies, ka ietērpšanās mošķa kostīmā un tēva nobaidīšana tumšā telpā varētu būt lielisks joks...

Par laimi, Pereira pēdējā mirklī paspēja savaldīties. Lai arī cīkstonis nebija "pielādējis" savu izslavēto kreiso "āķi", kas viņam palīdzējis uzvarēt daudz cīņu, domājams, ka arī sitiens ar labo roku būtu novedis pie visai bēdīgām sekām.

Pereira plašāku atpazīstamību guva pēc pievienošanās UFC. Viņš savas kikboksa karjeras laikā divas reizes bija uzveicis tā brīža UFC vidējā svara čempionu Izraelu Adesanju, vienu no šīm uzvarām izcīnot ar brutālu nokautu. Kad Adesanja un Pereira pirmo reizi tikās UFC oktagonā, brazīlietis uzvaru svinēja jau trešajā no trim abu cīkstoņu cīņām, reizē izcīnot arī UFC čempiona titulu. Revanša cīņā Pereira gan piedzīvoja zaudējumu un līdz šim pēdējo cīņu aizvadīja jau pirmajā smagā svara kategorijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu